PNL

Adrian Nicolae Enache

Adrian Nicolae Enache a câștigat, la alegerile din 2016, un nou mandat de consilier local la Primăria sectorului 6, el candidând pe listele Partidului Național Liberal (PNL).
Aflat la al doilea mandat de consilier local, Enache Adrian Nicolae este, în prezent și viceprimar al sectorului 6. El a mai ocupat această funcție și în anul 2015, când era și vicepreședinte al filialei PNL sector 6.
Potrivit declarației de avere, Adrian Enache nu deține terenuri, case, mașini sau bijuterii și nici nu a făcut vreun împrumut la bancă. Nicolae Adrian Enache are de luat 21.000 de euro, bani pe care i-a împrumutat, probabil, unor prieteni.
În 2018, Enache Nicolae a câștigat aproximativ 11.500 de lei din indemnizația de consilier local la Primăria sectorului 6 și 25.000 de lei din funcția de marketing director la SC Square Management SRL, o firmă patronată de Raluca Ilie și care administrează immobile pe bază de commission.
De-a lungul timpului, activitatea sa la diferite firme l-a adus pe Enache Adrian în atenția mass-media. Astfel, în anul 2007, Nicolae Adrian Enache și sora sa, Valentina Steliana Enache, au înființat firma SC Vagabond Media SRL, unde actualul viceprimar al sectorului 6 era administrator și deținea 90% din acțiuni. Compania a încheiat mai multe contracte de publicitate cu Primăria sectorului 6, după ce Adrian Enache a câștigat primul mandat de consilier local. Astfel, în anul 2011, Enache Nicolae Adrian s-a retras din firmă. Acțiunile au fost împărțite între Valentina Steliana Enache și noul venit, Luca Adrian. Patru ani mai târziu, în 2015, și sora viceprimarului de la sectorul 6 s-a retras din SC Vagabond Media SRL, cedându-i locul său numitului Stăncilă Alin Marin.
Potrivit bilanțului financiar publicat pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, perioada 2013-2014 a fost una foarte bună pentru Vagabond Media SRL. Astfel, pentru anul 2013, firma a raportat un profit de peste 525.000 de lei, reprezentând aproape jumătate din cifra de afaceri. În anul 2014, firma înființată de Adrian Nicolae Enache a mers și mai bine, înregistrând un profit de aproape 654.000 de lei la o cifră de afaceri care a depășit 1.526.000 de lei.
În 2011, Adrian Enache a devenit asociat în firma SC PIART Communication SRL, pe care a fondat-o împrenă cu: Anghel Iulian Mihai, Baba Oana Andreea și Vigheciu Adrian Nicolae. Obiectul principal de activitate constă în activități de consultanță în management. Cei patru au închis firma în anul 2015, însă, doi ani mai târziu, în anul 2017, au renunțat la intenția de lichidare și dizolvare simultană.

Related posts

Ancuța-Sorina Comănici

George Dumitrescu

Virgil Adrian Suvac

George Dumitrescu

Cristinel Buznicea

George Dumitrescu

Constantin Borta

A.M. Ionescu

Ramona Porumb

A.M. Ionescu

Florin Misu Crisu

Mircea Azar

Leave a Comment