PMP PNL Sector 4
PMP PNL

Marioara Tecuceanu

Tecuceanu (fostă Suciu) Mărioara era, în 2012, șef de serviciu în cadrul Regiei Autonome Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat. La fel ca orice politician cu perspective, la acel moment

soțul ei era angajat tot la stat. Milică Tecuceanu era șofer la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 1.
Mărioara Tecuceanu a candidat din partea Partidului Democrat Liberal la funcția de consilier local la Sectorul 4. În 2012, PDL nu stătea bine în opțiunile de vot, iar doamna Tecuceanu nu a fost aleasă. La momentul primei candidaturi, Mărioara Tecuceanu nu deținea casă, teren sau apartament, mergea cu o mașină Chevrolet și câștiga 34000 lei de la RAAPPS în vreme ce soțul ei încasa nici 10000 de lei de la DGASPC.
Patru ani mai târziu, Mărioara Tecuceanu lucra tot la RAAPPS, iar soțul tot la DGASPC. Salariile rămăseseră aproape la fel de mici, dar femeia a decis să intre din nou în cursa electorală. Ea a candidat, de data aceasta din partea Partidului Mișcarea Populară pentru un loc în Consiliul Local al Sectorului 4. A fost pusă și pe listele pentru Consiliul General al Municipiului București, dar pe un loc ne-eligibil.
De această dată, Tecuceanu a ajuns să fie aleasă în executivul Sectorului 4 păstrându-și și funcția de la Regia Autonomă Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat.
Înainte de a opta pentru o funcție liniștită la o regie autonomă, Mărioara Tecuceanu a avut 60% dinpărțile sociale ale firmei Rodent Grup din București. Ea s-a asociat în 2004 cu Alina Ofelia Floareș și au funcționat cu această firmă până în 2016 când compania apare ca fiind radiată. Aparent, firma nu mai are activitate din 2009. Asociata Mărioarei Tecuceanu, Ofelia Floareș apare în mai multe procese în care diferite organe fiscale încearcă să-i atragă răspunderea pentru nereguli financiare.

Related posts

Adrian Lozinschi

George Dumitrescu

Gheorghe Amzar

George Dumitrescu

Cristinel Buznicea

George Dumitrescu

Ramona Porumb

A.M. Ionescu

Viorel Daniel Chirvasa

George Dumitrescu

Adrian Constantin Florescu

A.M. Ionescu

Leave a Comment