Proiect

George Dumitrescu

Lumea Politică este un proiect editorial menit să ofere informații despre politicieni. Proiectul debutează din București și se axează în faza inițială pe monitorizarea consilierilor locali din cele șase sectoare ale capitalei și a consilierilor generali.

În a doua fază urmează să fie făcuți cunoscuți publicului directorii din primăriile de sector și Primăria Genarală. A treia fază urmează să trateze politicienii din Parlament, Guvern și ministere.

Lumea Politică este rezultatul muncii unei echipe entuziaste și o să prezinte mai multe informații și mai puține considerații. Politicienii sunt investigați în mod temeinic, iar informațiile sunt aduse în atenția publicului urmând să fie un punct de referință în momentul în care se va discuta despre un om implicat în politică. În fiecare zi veți găsi alți politicieni pe care i-am analizat pentru dumneavoastră. Sutele de persoane aproape anonime care gestionează miliarde de euro în București vor căpăta un chip și o poveste.

Încercăm să nu ne bazăm pe zvonuri și să prezentăm echilibrat informații generale despre fiecare politician (afaceri, procese, background, etc).

Cel puțin în această fază de dezvoltare, Lumea Politică nu va prezenta știri. Va exista o secțiune de anchete unde vom publica subiecte de impact deosebit de important în masura în care acestea vor apărea.

Echipa „Lumea Politică”