PSD

Constantin Adamache

Adamache Constanța a fost membru PD apoi a trecut la PSD în 2004, dar fiind din Sectorul 2 a virat spre UNPR destul de repede. Ea este un politician șters, analiza activității sale exprimând clar modelul general al oamenilor care se implică în acest moment în activități de partid.
Averea Constanței
În 2008, Constanța Adamache candida la consiliul local din Sectorul 2 din partea PSD după ce avusese un mandat de consilier din partea PDL. Avea un apartament pe Șoseaua Fundeni, o firmă – T&C Prest Serv SRL și datorii de aproape o jumătate de miliard de lei vechi. Venitul din consiliul local era comparativ cu pensia de invaliditate de gradul III, aproximativ 6000 de lei pe an. La acestea se adăugau venituri de 21000 de lei obținute de soțul ei, Lucian Adamache din salarii.
După un an de mandat și-a cumpărat un teren și o casă de vacanță în județul Călărași. Aceasta a fost și ultima acțiune memorabilă a Constanței care a suspendat activitatea firmei în 2010 și a tărit din pensie și veniturile modeste ale soțului.
Întrebarea este cum și-a plătit cotizațiile către partid, cum a reușit să suporte costurile campaniilor electorale care au propulsat-o și în 2012 în postura de consilier local.

Related posts

Ancuta Doina Florea

Andreea Cristescu

Florea Iordan

George Dumitrescu

EXCLUSIV. Dosar nou pentru Olguța Vasilescu!

Mircea Azar

Cornel Pelinaru

George Dumitrescu

Ioana Mihaela Neacsu

Andreea Cristescu

Claudiu Manda – PSD – Olguțul latifundiar, tăietor de bilete și cursant Soros

Mircea Azar

Leave a Comment