Sector 3
PSD

Mariana Băețică

Băețică Nicoleta Mariana este un politician propulsat de Partidul Social Democrat în Consiliul Local al Sectorului 3 din București. O femeie modestă, lucrător comercial la societatea Klass SA

de la care a încasat 21000 lei anual, Mariana Nicoleta Băețică a început politica înainte de alegerile din 2016 când în București PSD a încercat perierea listelor electorale de oamenii cu probleme. Soțul ei, Marian Băețică era, la data candidaturii, șofer la RATB de unde încasa 27000 de lei pe an.
Fără casă, fără mașină proprietate personală și fără bani în conturi, în 2017 noua consilieră locală din Sectorul 3 a fost avansată la Klass SA ca și secretară a managerului. Deși în declarația de avere nu face referire la aceste aspecte, doamna Băețică este urmărită în instanțe de mai multe societăți de creditare. Credit Plus LTD, SeaCapital SARL, Colectare Recuperare Creanțe CRC, Kruk România sau Piraeus Bank sunt câteva dintre firmele care se bat pe venitul mic al consilierei locale din Sectorul 3.
Născută în la 27 august 1971 în Sectorul 3, secretara ajunsă consilier local reprezintă un mister cu privire la motivele care au determinat-o și la factorii care au propulsat-o în politică în ciuda faputlui că trăiește de pe o zi pe alta și este urmărită de creditori.

Related posts

Europarlamentarii PSD – faza pe excursii plătite de firmele de lobby sau state străine

Mircea Azar

Florin Misu Crisu

Mircea Azar

Gabriela Stan

A.M. Ionescu

Rovana Plumb – PSD – Afaceri suspecte cu Gerovital, șpăgi și turci dubioși

Mircea Azar

Ioana Mihaela Neacsu

Andreea Cristescu

Florea Iordan

George Dumitrescu

Leave a Comment