PSD M. Vasiliu
PSD

Mariana Vasiliu

Vasiliu Mariana este o pensionară, născută în 1956, din București care în 2016 a fost propulsată de Partidul Social Democrat în funcția de consilier local la Sectorul 3. La momentul la care a intrat în rândul aleșilor locali, femeia deținea împreună cu soțul, Paul Virgil Vasiliu, un apartament de 68 mp cumpărat în anul 1978. Mașina familiei era un Hyundai de 11 ani vechime. Pensionara politician avea drept venituri o pensie de 9000 de lei pe an și salariul soțului în valoare de 40.000 de lei anual încasat de la Black Sea Technochim SRL.
Social democrata avea și o firmă unde era unic asociat și administrator – Aris Construcții House, o firmă care în anul în care doamna Mariana Vasiliu schimba statutul de pensionar cu cel de consilier local avea un angajat și 424.000 lei cifră de afaceri.
Imediat ce Mariana Vasiliu a acces în Consiliul Local al Sectorului 3 firma a înregistrat o renaștere. Conform bilanțului depus în 2017 la Ministerul de Finanțe, Aris Construcții House a rulat în acel an un milion de lei și a avut 30 de angajați.
Succesul în afaceri al firmei deținute de pensionara-politician Mariana Vasiliu este cu atât mai ciudat cu cât soțul ei Paul Virgil Vasiliu lucra în 2017 ca și maistru electromecanic la Black Sea Technochim, iar salariul său scăzuse la 31.428 de lei în vreme ce soția manageria 30 de angajați la propria firmă.
Băiatul social-democratei. Alexandru George Vasiliu are și el o firmă care activează în domeniul construcțiilor: Adal Construct House. Firma a fost înființată în 2005 la Pitești și în afară de copilul consilierului local de la Sectorului 3 asociat mai este un anume Ivan Ștefan. Din 2012 această firmă nu a mai înregistrat activitate economică.

Related posts

Ancuta Doina Florea

Andreea Cristescu

Protestatar bătut de protectorii Vioricăi Dăncilă

George Dumitrescu

UDMR a monopolizat milioanele de euro ale Companiei Naționale de Investiții. Cifre spectaculoase pentru HarCov.

George Dumitrescu

Mircea Ardeleanu

George Dumitrescu

Mariana Băețică

George Dumitrescu

Cornel Pelinaru

George Dumitrescu

Leave a Comment