Gigel Știrbu
Deputatul PNL Gigel Știrbu lansează un atac la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, pe care îl acuză că nu îl interesează bunul mers al ministerului decât atunci când presa semnalează neregulile de acolo și că nu îl interesează sistemul sanitar românesc, ci doar imaginea și postările de pe Facebook.
„A fost găsit Acarul Păun! Domnule Vlad Voiculescu, nu cred că din cauza unui funcţionar din Ministerul Sănătăţii, de două luni, nu au fost plătite obligaţiile financiare pentru personalul medical din centrele de vaccinare care stă în prima linie de combatere a pandemiei”, a scris Gigel Știrbu.

Gigel Știrbu, atac la Vlad Voiculescu: „Nu vă interesează decât imaginea pe social-media”

„Domnule ministru, acest lucru nu arată faptul că e o bulibăşeală în instituţia pe care o conduceţi, ci că nu vă interesează bunul mers al ministerului, decât atunci când presa semnalează neregulile de acolo. Acest aspect, pe lângă multe altele, cum ar fi, de exemplu, atitudinea d-voastră vizavi de cele întâmplate la spitalul Matei Balş, ne demonstrează faptul că nu vă interesează sistemul sanitar românesc, ci doar imaginea şi postările de pe reţelele social-media!”, a mai spus Gigel Știrbu.
„Este grav că un înalt demnitar al României are un asemenea comportament în momentele dificile cu care se confruntă România. Cred că ar trebui să vă intereseze mai mult sistemul sanitar românesc decât postările pe reţele! În speranţa că aceste cuvinte vor fi un semnal de alarmă pentru d-voastră, vă urez succes şi spor la treabă, sper!”, a scris Gigel Ştirbu, miercuri, pe Facebook.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat, marți, că același număr de paturi din secțiile ATI ale spitalelor din România se regăsesc acum față de începutul anului, când, potrivit premierului Florin Cîțu, ar fi fost mai multe disponibile. Voiculescu a precizat că au fost suplimentate cele 1.400 de locuri disponibile cu 190 de paturi la terapie intensivă, scrie Digi 24.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *