Deputatul PNL Florin Roman îi cere demisia lui Vlad Voiculescu: „Ne-am săturat de circ ieftin și incompetență!"
Deputatul PNL Florin Roman îl atacă pe Vlad Voiculescu, despre care spune că „a scăpat hățurile din mână în ceea ce privește gestionarea pandemiei și aruncă tot soiul de petarde și fumigene pentru a-și acoperi incompetența”. Florin Roman îi transmite lui Voiculescu: „Ca ministru, mai ales al Sănătății, ori ești solidar cu oamenii și cu deciziile Guvernului, ori pleci”.

Florin Roman îi cere demisia lui Vlad Voiculescu: „Ne-am săturat de circ ieftin și incompetență!”

Florin Roman îl acuză pe ministrul Sănătății că „nu a călcat” într-un spital decât atunci când a fost incendiul de la „Matei Balș”, iar „în valul 3 avem ghinionul unui ministru al Sănătății foarte prezent pe rețelele de socializare, dar total absent în teren”.

„Ceea ce domnul Voiculescu prezintă ca fiind un lucru ascuns era cunoscut de toată lumea: Nelu Tătaru carantina focarul pentru a scapa localitatea de carantină, iar strategia lui a dat rezultate. I-a lăsat moștenire domnului Voiculescu o Românie care a gestionat excelent valurile 1 și 2 ale pandemiei.În valul 3 avem ghinionul unui ministru al Sănătății foarte prezent pe rețelele de socializare, dar total absent în teren! Ca ministru, mai ales al Sănătății, ori ești solidar cu oamenii și cu deciziile Guvernului, ori pleci!Ne-am saturat de circ ieftin și incompetență!”, a mai scris Florin Roman.

Roman consideră „profund neconstituțională” legea eliminării pensiilor speciale

Florin Roman vede eliminarea pensiilor speciale ca o necesitate, dar spune că proiectul de lege adoptat de parlament are o formă „profund neconstituțională” din cauza amendamentului pe care USR l-a adus la proiect. Deputatul PNL Florin Roman sugerează că legea va pica la Curtea Constituțională, pentru că deciziile Curții „spun foarte clar că un drept câștigat nu poate fi tăiat”.

Întrebat dacă proiectul poate să cadă la CCR, Florin Roman a declarat: „Nu, poate să fie doar lege, că de asta vă spun, au mai fost legi votate în Parlament, dar care nu s-au publicat în Monitorul Oficial niciodată. Deci poate fi o lege dacă această lege votată astăzi nu este atacă la Curtea Constituțională a României sau nu se trimite la reexaminare. Pentru că, dacă se atacă, cel puțin punctul meu de vedere e că în această formă e profund neconstituțional, chiar dacă alții au alte păreri.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *