Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu îl compară pe Cîțu cu Ponta: Ideea că nu și-a prezentat deja demisia nu are nicio legătură cu onoarea

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu continuă atacurile la premierul Florin Cîțu. Acesta spune despre prim-ministru că nu a dat dovadă de spirit de echipă și că s-a folosit de „orice breșă” pentru a ataca echipa de la minister.

Vlad Voiculescu îl compară pe Cîțu cu Ponta

„Florin Cîţu a folosit ce s-a întâmplat la Foişor ca să întrebe dacă mai există onoare. Acest om nu mai are susţinerea propriilor colegi din Guvern, nu mai are susţinerea unei bune părţi a coaliţiei. În condiţiile astea, ideea că dumnealui nu şi-a prezentat deja demisia nu are nicio legătură cu onoarea (…) În ultimele zile, eu sunt șocat. Nu știu dacă avem de-a face cu un nou Ponta sau poate este o întâmplare, poate este nervos în perioada asta și nu îl mai înțeleg eu. Dar ce se întâmplă în ultimele zile mi se pare pur și simplu halucinant”, a declarat Vlad Voiculescu, într-o emisiune la Prima TV, citat de Digi 24.

Vlad Voiculescu s-a referit la scandalul privind înființarea unui grup de lucru privind morții de COVID. Voiculescu a spus că discuţia despre constituirea grupului de lucru pentru verificarea modului de raportare a deceselor COVID-19 este una „ridicolă”.

„Mai întâi că e ridicolă toată discuţia. Când cineva semnalează o problemă gravă, de interes public, cum ar fi numărul deceselor de COVID-19, asta este tema şi la ani distanţă ca importanţă e că s-a făcut un grup de lucru şi că acest grup de lucru n-a apucat să funcţioneze, respectiv n-a apucat să constate care este dimensiunea problemei”, a afirmat Vlad Voiculescu.

După ce a fost demis, Vlad Voiculescu a insistat că morții de COVID sunt subraportați. Acesta a dat și exemplul spitalelor Colentina și ROL 2 unde ar fi fost „sute de morți” neraportați. Ulterior, ambele spitale au respins acuzațiile, susținând că raportările au fost făcute corect.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *