Marcel Ciolacu
 Marcel Ciolacu anunță: Săptămâna viitoare o să facem public textul moţiunii de cenzură

Marcel Ciolacu spune că PSD va face public săptămâna viitoare textul moţiunii de cenzură pe care urmează să o depună la Parlament, a informat, marţi, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Săptămâna viitoare o să facem public textul moţiunii de cenzură. Deja am început negocierile cu parlamentari din alte partide şi categoric în această sesiune această moţiune va fi şi depusă şi votată, a declarat Marcel Ciolacu, la sediul central al PSD.

Ciolacu a adăugat că nu are nicio garanţie că parlamentarii de la AUR vor vota această moţiune de cenzură.

„Nu există nicio garanţie în politică, dar, când avem finalizat textul, până va fi dat publicităţii, am să îl transmit şi liderilor de la formaţiunea AUR, a afirmat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Potrivit lui Marcel Ciolacu, social-democraţii reproşează Guvernului nivelul de trai al românilor şi tot ceea ce se întâmplă în actul de guvernare, toate acele reforme pe care le doreşte, dar pe care nu le-a cerut nimeni.

„Mai nou am văzut şi MCV, numirile făcute de către preşedintele României la anumiţi procurori fără avizul CSM. Parcă era o promisiune, în câteva luni scăpăm de MCV, nu că aducem noi argumente de menţinere a MCV în faţa Comisiei Europene, a afirmat Ciolacu.

Totodată, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, marţi, reorganizarea departamentelor Consiliului Naţional al partidului, menţionând că se impune ca social-democraţii să vină cât mai repede cu un guvern din umbră. Potrivit liderului social-democraților, până la altă decizie, Alexandru Rafila este propunerea partidului de prim-ministru.

„Astăzi am validat regulamentul de funcţionare şi organizare a Consiliului Naţional. (…) Începând de astăzi departamentele încep să lucreze. (…) Vom urma următorii paşi statutar, cum este şi normal, continuăm să deschidem partidul, avem altă viziune, altă abordare politică, o profesionalizare a PSD, în primul rând, o atragere de oameni, nu neapărat membri de partid, care vor să se implice în viaţa politică de partid, nu neapărat să obţină o funcţie”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *