Violeta Alexandru, mesaj pentru Florin Cîțu după ce a declarat că va susține doar membri PNL la primăriile de sector: „Ne facem de râs!”
Violeta Alexandru, mesaj pentru Florin Cîțu după ce a declarat că va susține doar membri PNL la primăriile de sector: „Ne facem de râs!”

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, afirmă că declaraţiile „teribiliste” conform cărora „PNL ia toate sectoarele mâine” nu conving pe nimeni, punctând că o competiţie cu USR-PLUS fundamentată pe orgolii ar conduce la o nouă victorie a PSD în Capitală.

Mesajul fostului ministru al Muncii, Violeta Alexandru, vine ca o replică pentru Forin Cîțu, care i-a îndemnat pe liberalii din București să voteze „înțelept” președinții PNL de sectoare, pentru că, dacă va ajunge președinte al partidului, va susține „doar membri PNL la primăriile de sector”.

„Sunt foarte realistă. PNL Bucureşti are un potenţial extraordinar, are oameni foarte bine pregătiţi, dar are în continuare şi multă treabă de făcut – în interior şi pentru bucureşteni. În toate sectoarele. Asta pentru că nu prea s-a făcut treabă serioasă prea mulţi ani, s-au preferat înţelegerile, cultivarea dependenţei de un anumit grup influent în locul competiţiei deschise, cu argumente. Fac un bine organizaţiei fiind corectă. Câştigarea alegerilor nu este un scop în sine, contează enorm să fii pregătit să faci faţă după alegeri”, a spus Violeta Alexandru.

„Da, sunt foarte exigentă şi, în acelaşi timp, nu sunt complexată: ştiu unde suntem buni (chiar mai buni, mai aplicaţi decât USR-PLUS) şi unde mai trebuie să muncim. Avem toate atuurile să aliniem candidaţi redutabili, dar pentru asta trebuie să fim şi serioşi şi capabili de înţelegerea contextului în care activăm. Cu declaraţii teribiliste gen PNL ia toate sectoarele mâine, nu convingem pe nimeni. Ba ne mai facem şi de râs. Este specific celor care nu au fost în stradă să stea de vorbă cu bucureştenii să facă astfel de declaraţii triumfaliste, nerealiste”, a scris, vineri, Violeta Alexandru, pe Facebook.

Violeta Alexandru: „Doar coaliţia unită a putut scoate PSD de la butoane”

Violeta Alexandru mai arată în mesajul ei că, în actualul context politic bucureştean, o competiţie între PNL şi USR-PLUS fundamentată pe orgolii ar conduce la o nouă victorie a PSD.

„Ar fi o tragedie. Să nu uităm: PSD a falimentat Capitala, ne-a lăsat datorii care ne costă enorm astăzi. Doar coaliţia unită a putut scoate PSD de la butoane în Capitală. Am avut dreptate. Cu orgolii, anul trecut Bucureştiul rămânea cu PSD şi în Primăria Capitalei şi peste tot. Am uitat cum a fost? Eu, nu. După bătălie mulţi viteji se arată”, a mai spus preşedintele PNL Bucureşti.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *