Ciolacu l-a ironizat pe Dragnea, recunoscând și că nu l-a simpatizat
Ciolacu l-a ironizat pe Dragnea, recunoscând și că nu l-a simpatizat

Ciolacu l-a ironizat pe Dragnea, recunoscând și că nu este în relații cordiale cu predecesorul său și nici nu a fost apropiat de acesta înainte să intre la închisoare.

Marcel Ciolacu a recunoscut că ține legătura cu toți foștii lideri ai social-democraților, cu excepția celui proaspăt eliberat din închisoare.

„Nu am avut această plăcere nici cât a fost închis și nici după”, a declarat Ciolacu, potrivit publicației ȘtiriPeSurse.ro.

Întrebat despre intenția lui Liviu Dragnea de a-și face propriul partid, Marcel Ciolacu l-a ironizat pe fostul lider al PSD.

„Ar fi al treilea președinte PSD care și-ar face partid, că și Mircea Geoană și-a făcut un partid, și Victor Ponta. Dacă doi n-au reușit, încearcă și al treilea, poate reușește”, a spus Marcel Ciolacu.

În opinia lui Ciolacu, intenția lui Dragnea are legătură cu anumite „frustrări” ale fostului președinte social-democrat.

Să încerci din cauza anumitor frustrări sau anumitor rateuri ale tale să vii să anunți că îți creezi un partid mi se pare mult. Eu nu am să fac sub nicio formă acest lucru, indiferent ce se va întâmpla.

Cu toții suntem trecători în funcții. La un moment dat ori faci tu un pas înapoi când simți că tragi partidul în jos, ori atunci partidul funcționează organic, se cuplează oamenii și te schimbă”, a mai spus actualul președinte PSD.

Informațiile cu privire la crearea unui nou partid politic, de către Liviu Dragnea, a provocat emoții în tabăra social-democrată, încă din luna august. Într-o ședință a liderilor PSD s-a discutat despre noul proiect al controversatului politician.

„Putem comenta, sigur că da, posibilitățile sunt multiple. Într-un moment al discuției a venit vorba și despre noi forțe politice care stau să apară și s-a discutat și despre o posibilă apariție pe scena publică a lui Liviu Dragnea”, a recunoscut pesedistul Lucian Romașcanu, pentru B1 TV.

Fostul președinte al Camerei Deputaților și-ar fi schițat deja conducerea. Dragnea ar urma să fie președinte, iar Codrin Ștefănescu și Teodor Meleșcanu a urma să aibă, de asemenea, funcții importante în cadrul ApR (Alianța pentru România).

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *