Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a transmis un comunicat de presă în calitate de șef al PNL București, prin care îl critică pe Nicușor Dan pentru apropierea de Forța Dreptei, formațiune condusă de Ludovic Orban, fostul șef liberal, dar susține că ”nu au venit solicitări de la nivel național pentru retragerea sprijinului politic” al primarului Capitalei.

Ciucu, care l-a criticat des în ultima perioadă pe Nicușor Dan, susține că nu există nici la nivelul organizației PNL București o astfel de tendință, dar și că o astfel de decizie ar fi ”prematură”. Ciucu mai spune că orice primar ”are nevoie de o perioadă de grație pentru a demonstra ce poate: să gândească și să vină cu proiecte bune, să le implementeze, să inițieze reforme, să administreze serviciile publice”, dar și că Bucureștiul nu poate rămâne fără majoritate în Consiliul General.

  • ”Evident, mi-ar fi plăcut foarte mult ca dl. Primar General să cultive mai atent relația cu PNL București și mai puțin cu acea mică formațiune politică desprinsă din PNL. Până una-alta, NOI, PNL București, suntem cei care-i votăm proiectele. Din partea mea, a avut mereu toată deschiderea și sprijinul (s-a văzut la vot, timp de mai bine de un an!!) chiar dacă, pe alocuri, rar, mi-am mai manifestat nemulțumirea față de încetineala cu care se întâmplă unele lucruri. Mulți le-au catalogat drept “atacuri”. Nu, au fost doar atenționări legitime din partea liderului politic care îi susține majoritatea în București”, transmite Ciucu.

Șeful PNL București l-a criticat în mai multe rânduri pe Nicușor Dan, în spațiul public, pentru lipsa de reacție în diferite chestiuni, pentru comunicarea deficitară în spațiul public sau pentru lentoarea cu care ia decizii, conform spuselor primarului Ciucu. De altfel, nu este singurul primar de sector care critică modul în care decurge relația cu primarul general, dar și activitatea acestuia, potrivit G4Media.

Ciucu conchide argumentând decizia de a transmite comunicatul din cauza ”zvonurilor și articolelor din ultimele luni, care au luat amploare în ultimele zile”. De altfel, Ciucu transmite că oamenii ar trebui să ignore ”petardele și fumigenele aruncate prin diferite publicații”, pentru că dacă va fi cazul de retragere a sprijinului politic pentru primarul general atunci va anunța chiar el acest lucru.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *