claudiu nasui e1592403820521

Claudiu Năsui vorbește despre jocurile de pe scena politică actuală.

„În ultimele zile au apărut câteva zeci de articole despre cum Bucureștiul a fost împărțit. Totul sub aceeași placă repetată de 30 de ani: “Este nevoie de dreapta unită, doar așa scăpăm de PSD”. Este o placă obosită. Și e prea puțin. Am investit prea mult în anii ăștia ca să scăpăm doar de PSD. Asta e valabil pentru toți cei care au ieșit să protesteze în toată țara și pentru toți cei care au pătimit cu adevărat de pe urma nemerniciei PSD. Știm că și în PNL sunt câțiva care gândesc la fel, nu lor ne adresăm aici, ci tuturor celorlalți: Nu mai ține cu chemările la oaste împotriva PSD, când voi recrutați primari de la ei.”, declară deputatul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Claudiu Năsui le spune internauților cum politicienii își schimbă culoarea politică peste noapte. „Cu cine să unim “dreapta”? Cu domnul Chirica de la Iași care a sărit de la PSD la PNL? Cu domnul Popescu de la sectorul 2 care încă nu știe dacă e la “dreapta” sau la “stânga”? Cu domnul Hubert Thuma de la Ilfov, vechi USL-ist și condamnat penal? Cu fostul viceprimar al lui Vanghele? Cu lobbyistul Tănase Stamule? Cu PMP-ul care acum 4 ani absorbea UNPR-ul lui Gabriel Oprea și între timp a făcut blat după blat cu Firea-PSD?”, continuă acesta.

Cei de la USR vor să elimine hoția

Deputatul spune că USR nu vrea să fie asociat cu orice alt partid având în vedere jocurile de pe scena politică. „Nu mai ține. Noi, USR PLUS reprezentăm acea parte a societății care nu mai vrea unirea unora cu alții pentru ciolan. Reprezentăm acea parte a societății care caută unitatea bazată pe principii comune, care se așteaptă ca cei aleși în funcții publice să urmărească interesul cetățeanului și al societății, nu doar interesul propriu, cu obsesia de a se căpătui. Dacă vreți cu adevărat ca lucrurile să se schimbe, arătați-ne că ați început curățenia. Începeți cu propria curte.”, încheie Năsui.

Claudiu Năsui spune că partidul din care face parte dorește să elimine hoția. Până când lucrurile nu vor începe să meargă în acest sens USR nu va negocia nimic, nici măcar listele comune.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *