DNA trebuie să se sesizeze cu privire la scandalul testării CFR Cluj
DNA trebuie să se sesizeze cu privire la scandalul testării CFR Cluj

DNA ar trebui să se sesizeze cu privire la scandalul testării fals-pozitive și a încrengăturii de interese din scandalul CFR Cluj, consideră analistul politic Cozmin Gușă. Acesta a remarcat și legătura cu alegerea în fruntea Consiliului Național a PSD a lui Vasile Dâncu.

Clinica unde s-au făcut testele COVID care pot să decidă campioana României la fotbal are o legătură cu patronul uneia dintre echipele implicate. Testele COVID ale CFR Cluj (demonstrate a fi fals pozitive) au fost făcute la Clinica Regina Maria. Lumea Politică a plecat pe firul afacerilor și a găsit că între Mihai Rotaru, patronul echipei care joacă la Craiova și Enayati Wargha, patronul „Regina Maria” există o legătură. Pe firul afacerilor apare și numele lui Viorel Hrebenciuc, guzganul rozaliu al PSD care este cumătrul lui Mihai Rotaru, arată investigațiile publicației „Lumea Politică”.

Cozmin Gușă vrea să împingă lucrurile mai departe: către Direcția Națională Anticorupție, așa cum a scris într-o postare pe Facebook.

„BOMBA lui BELU: legături suspecte între cei bănuiți c-ar fi orchestrat “punerea la pământ” a lui CFR CLUJ!

Trio de “succes” implicat, HREBENCIUC-ROTARU-REGINA MARIA, cu numitor comun de interese SIF MOLDOVA!! Aloooo, DNA-ule??!

Motto ardelenesc: “Că nici Hrebe n-o muritu / Numa oțâr s-o hodinitu!”

Mihai Belu, investigator cu mare experiență, s-a mobilizat și a produs azi niște probe care limpezesc oarecum “Ceața” din jurul celui mai mediatizat scandal al săptămânii, TESTAREA POZITIVĂ FALSĂ a celor de la CFR CLUJ, care aproape era să-i scoată din cursa pentru câștigarea titlului. In mod ciudat, nimeni nu investighează acest scandal grav nu doar pentru fotbal și CFR CLUJ, dar mai ales pentru felul neprofesionist/fals în care sunt testați românii în criza Coronavirus!

Belu arată în articolul anexat, ca primă parte a investigației, cum oameni bine conectați reciproc, dar certați deja cu legea, ca Hrebenciuc sau Rotaru (patronul C.S.Craiova), au interese comune cu cei implicați la Regina Maria, recte clinica privată care a reușit să-i scoată pe tușă pe clujeni pentru mai mult de o săptămână! Adică un fel de “mură-n gură” pentru orice procuror doritor să limpezească tărășenia. Pân-atunci, bravo Mihai Belu!

P.S. Cunoscătorii au sesizat ieri și agitația lui Hrebe împotriva alegerii lui Dâncu (suporterul “principal” al celor de la CFR !) ca Președinte al CN PSD. Adică, vă “traduc”, meciul se joacă pe mai multe planuri și are mize complexe, câteva vechi de cca 20 de ani. Unele au legătură și cu BT, care nu e abrevierea de la țigările bulgărești”.

Vezi AICI postarea analistului Cozmin Gușă

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *