Premierul Florin Cîţu a precizat, marți, că ar fi cerut o anchetă penală pentru suspiciunile legate de semnăturile de pe moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR în Parlament. Calendarul moțiunii împotriva Guvernului nu a putut fi stabilit pentru că, din nou, nu a fost întrunit cvorumul.

„Demersurile sunt pentru respectarea procedurilor și regulamentului. Dacă e o suspiciune cât de mică legat de faptul că cineva a falsificat semnături, eu aş fi fost mai dur, aş fi cerut anchetă penală. Colegii mei parlamentari au obligaţia să vadă că se respectă Regulamentul Parlamentului”, a declarat premierul Florin Cîțu, într-o conferință de presă susținută la Palatul Victoria, scrie Digi 24.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică seara că „există suspiciuni” în legătură cu semnăturile de pe moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR.

De cealaltă parte, președintele PNL, Ludovic Orban, a precizat că semnăturile au fost primite în totalitate în original.

„Am primit la cabinetul parlamentar toate semnăturile în original ale iniţiatorilor moţiunii de cenzură ale căror semnături fuseseră transmise online, care reprezintă o confirmare a autenticităţii acestor semnături. De asemenea, nu există nicio cerere de retragere a niciunei semnături”, a spus Ludovic Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *