Florin Cîțu insistă în implementarea certificatului verde la locul de muncă
Florin Cîțu insistă în implementarea certificatului verde la locul de muncă

Florin Cîțu insistă în implementarea certificatului verde la locul de muncă și vrea o inițiativă legislativă care să fie adoptată cât mai repede pentru asta. „Cel mai rău este să nu faci nimic” este mesajul transmis de președintele PNL.

„Timpul curge în defavoarea noastră. Este nevoie de acest proiect să vină. Cel mai rău acum este să nu faci nimic, să ai un proiect în Parlamentul României care este blocat şi să nu ai nimic în schimb, pentru că cei care merg împotriva acestei acţiuni sunt cei care beneficiază şi fiecare moment merge în defavoarea noastră”, a declarat Florin Cîţu, luni seară, la Digi 24.

Florin Cîțu insistă în implementarea certificatului verde la locul de muncă. Florin Cîțu a mai spus că speră ca PSD să nu lungească adoptarea unei legi în acest sens. El respinge testarea gratuită pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2 pentru cei nevaccinaţi care lucrează în sistemul bugetar.pentru că aceasta este „discriminare” între angajaţii bugetari şi cei din sectorul privat.

Marcel Ciolacu nu îl consideră urgent

Întrebat luni dacă până la 1 ianuarie ar putea exista un proiect de lege privind certificatul verde care să fie adoptat de către Parlament şi promulgat de şeful statului, Marcel Ciolacu a precizat că nu există o decizie în acest sens în coaliție:

Nu am avut această discuţie. Avem o propunere legislativă şi vom discuta acest lucru. Nu există o astfel de decizie. Este normal să avem variante de lucru. Repet, cu toţii ne dorim să fim cât mai eficienţi în toate domeniile, inclusiv în domeniul sănătăţii. Este o variantă constituţională”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *