Fosta soție a lui Daniel Tudorache garantează cu trei imobile cauțiunea pentru ea și fostul primar

Fosta soție a lui Daniel Tudorache a încheiat o convenție și garantează cu trei imobile cauțiunea stabilită în cazul ei și al fostului primar, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Tribunalul București a respins, vineri, plângerea lui Tudorache împotriva controlului judiciar pe cauţiune.

Fosta soție a lui Daniel Tudorache garantează cu trei imobile cauțiunea pentru ea și fostul primar

Tribunalul București a respins, vineri, ca inadmisibilă plângerea formulată de inculpatul Tudorache Daniel, astfel că acesta trebuie să vină cu cauțiunea stabilită la 1 milion de euro. Decizia Tribunalului București este definitivă.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că fosta soție a primaruluiTudorache, Adina Tudorache, a încheiat o convenție cu fostul edil al Sectorului 1, astfel încât ea a garantat cu trei imobile care depășesc un milion de euro.

Condiția pusă de fosta doamnă Tudorache este ca fostul primar să respecte toate regulile.

O cauţiune de 1 milion de euro a fost stabilită în cazul fostului primar al Sectorului 1 Tudorache, cercetat de DNA. Cauțiunea în cazul fostei sale soții a fost stabilită la 200.000 euro, iar în al menajerei la 75.000 euro.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție îl cercetează pe Daniel Tudorache pentru complicitate la trafic de influență și spălare a banilor. În același dosar s-a mai dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de alte două persoane fizice, fosta soție și o persoană fizică aflată în anturajul primarului, pentru infracțiunea de complicitate la spălarea banilor, respectiv trafic de influență.

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache,  a fost pus sub control judiciar

Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, a fost sub control judiciar, sâmbătă dimineață, după ce a fost audiat toată noaptea de procurorii DNA.

Procurorii anticorupție au stabilit o cauțiune de un milion de euro în cazul lui Daniel Tudorache, iar în cazul fostei soții au instituit o cauțiune de 200.000 de euro

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *