gabriela firea
gabriela firea

Gabriela Firea susține, într-un mesaj postat pe Facebook, că „nu există o dovadă mai bună pentru vorbele goale ale primarului general decât lipsa faptelor”.

„Fapte, nu vorbe! Asta așteaptă cetățenii de la oamenii politici aleși sau numiți în funcții publice. În București, nu există o dovadă mai bună pentru vorbele goale ale primarului general decât lipsa faptelor.

De trei ani, se plânge peste tot ce situație grea a moștenit și cum face ordine în bugetul Bucureștiului. De fapt, e un dezastru în finanțele orașului!

În campania electorală, unul dintre subiectele preferate ale lui Nicușor Dan a fost așa-zisa risipă a banului public, în special prin companiile municipale, pe care le numea „ale lui Firea”. A spus de nici nu mai știu câte ori că a găsit o gaură de 3 miliarde, pe care a trebuit să o acopere. Evident minciuni.

Realitatea de acum este, însă, tot la fel de rea cum o prezenta el pe cea preluată. Mai sunt doar 11 companii municipale care au datorii de 2,5 mld lei.

Cele mai mari datorii le au Societatea de Transport București și Compania Municipală Termoenergetica, aproape de 2,3 mld lei. Oricând ar putea fi oprit transportul în comun, apa caldă și, la iarnă, căldura”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Gabriela Firea menționează că, la finalul mandatului său, datoriile erau mult mai mici.

„La finalul mandatului meu, datoriile acestor două companii erau mai mici. STB chiar avea profit 2,6 milioane de lei, de șase ori mai mare decât are acum cu mai puțin angajați.

La Termoenergetica pierderile s-au triplat! Da, ați citit bine, sunt de 3 ori mai mari, de la aproape 135 milioane de lei, la 427 milioane de lei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *