image 2019 12 24 23566222 41 george simion a29525141c 780x470 1

Preşedintele AUR George Simion a intervenit telefonic în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, pentru a oferi primele recţii în scandalul naţional provocat de descoperirea „azilelor groazei”.

„N-am fost tacut, dar daca nu intervii la Romania TV, vocea ta nu e auzita. Este un scandal politic si noi am spus de mult ca a tras paiul scurt in PSAD doamna Firea. Sunt tot felul de locuri d-astea ale mortii, si spitale, si azile. Sigur trebuia sa existe si niste demisii din PSD. Doamna Firea si-a luat doar taberele, dar mai sunt si domnii Budai si Rafila acolo.

Daca presa hashtag ii vrea capul doamnei Firea. Sigur ca ii vrea, ca il vrea pe Nicusor Dan. Dar ambii ‘nu sunt primari buni. Mai buni ar fi domnul Piedone sau, din partea noastra, domnul Mihai Enache.”, şi-a început Simion discursul.

Realizatorul România TV i-a atras atenţia lui Simion că, exact marţi, Piedone, în calitate de preşedinte al Partidului Umanist Social Liberal, şi-a anunţat sprijinul electoral pentru candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei.

„Un an de zile e timp lung, domnul Piedone e mai prudent, a vazut multe in cariera. Momentan toti ochii sunt atintiti catre domnul Ciolacu. Propunerea noastra este ca aceasta parte de protectie sociala sa mearga catre Biserica. Domnul Banescu nu este reprezentativ pentru BOR, s-a implicat in campania de vaccinare si in alte probleme. El zici ca nu e purtator de cuvant al BOR, ci mai mult analist politic.”, a spus George Simion.

Preşedintele AUR a declarat că nu are încredere în faptul că protestele anunţate de Corupţia Ucide şi Declic vor aduna mulţi participanţi, mai ales că în ultimii ani au mai avut repetate acţiuni eşuate.

„Mie nu mi se mai pare nimic coincidenta. Am inceput deja anul electoral 2024, ne asteptam la atacuri impotriva AUR si a fortelor suveraniste. Noi suntem pe baricade, am fost sa ma intalnesc cu primarii de comune, mi-au spus toti ca stiu tot ce se intampla in toate centrele din comunele lor. Asteptam sa vedem fortele politice care simt ca pierd puterea cum se catara din nou pe cadavre.”, a mai spus deputatul AUR.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *