gorghiu

Alina Gorghiu spune că deschiderea școlilor este prioritatea celor de la PNL. Aceasta susține faptul că  liberalii, spre deosebire de cei de la PSD, nu sunt interesați de scandaluri politice.

„Deschiderea școlilor în condiții de siguranță – prioritatea Guvernului PNL! Guvernul PNL ia cele mai bune măsuri pentru ca deschiderea școlilor să se facă în cel mai sigur mod, în timp ce PSD are alte preocupări. Este mai interesat de moțiunile de cenzură, de scandaluri politice, de haos, decât de începerea școlii.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Gorghiu afirmă că PNL își face în continuare datoria. Ea îndeamnă părinții să își trimită copiii la școală. „Cu toate acestea, Guvernul liberal își face în continuare treaba! Și responsabil! Motiv pentru care, vă puteți duce liniștiți copiii la școală.”, adaugă aceasta.

Fosta șefă PNL este de părere că se vor respecta normele impuse pentru combaterea răspândirii virusului. Mai mult, aceasta face precizări despre cum vor funcționa lucrurile în noul an școlar care va începe pe 14 septembrie. „Am încredere că elevii și profesorii vor respecta cel mai important criteriu: distanțarea socială. Școlile vor trebui să pregătească circuite clare de deplasare, iar pentru clasele mici să aibă orare diferențiate, astfel încât elevii să nu se aglomereze pe holuri sau în curtea școlii. O altă măsură importantă: purtarea măștii este obligatorie pentru elevii mai mari de 5 ani.”, încheie ea.

Astfel, Alina Gorghiu spune că distanțarea socială este o măsură ce trebuie respectată cu strictețe. Mai mult, școlile vor trebui să creeze circuite de deplasare. Pentru elevii mai mari de 5 ani purtarea măștii devine obligatorie în incinta școlilor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *