Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, vrea să devină mitropolit

Conflictul dintre Arhiepiscopul Tomisului şi Vasile Bănescu se amplifică, reprezentantul BOR fiind acuzat că ar fi modificat un text din Biblie.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, este acuzat de Înalt Prea Sfinţitul Teodosie că a modificat un text din Biblie într-o postare pe Facebook şi îi cere acestuia explicaţii.

Reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului vin cu un comunicat de presă în care îl menționează pe reprezentantul Patriarhiei, pe Vasile Bănescu, şi spun că a făcut o postare pe pagina sa personală de socializare, în care se arată indignat în ceea ce îl privește pe Arhiepiscopul Tomisului și zilele de post pe care acesta le cere în această perioadă.

Mai mult decât atât, vin mai multe întrebări către Vasile Bănescu și anume cum își permite să modifice un text din Biblie.

Este vorba despre demoni care nu ies decât cu rugăciune și post.

Mai mult decât atât, i se cere în mod expres lui Vasile Bănescu să vină cu un acord din partea Patriarhului sau a Sfântului Sinod în ceea ce privește declarația sa, cu atât mai mult cu cât acesta a făcut de-a lungul timpului mai multe afirmații care ar fi apărat interesul Patriarhiei.

Tot în comunicatul emis, reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului îi cer lui Vasile Bănescu propriul CV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *