marcel ciolacu 2

Marcel Ciolacu afirmă:“Șomaj și sărăcie, asta ne așteaptă”. Liderul PSD este dezamăgit de guvernarea PNL. “Guvernul PNL a împrumutat peste 10 miliarde de euro din decembrie anul trecut. Ce a făcut PNL cu acești bani? Nu știe nimeni. Dar vedem o scădere dramatică a nivelului de trai. Mulți români abia dacă mai au bani pentru o lună ca să supraviețuiască.”, adaugă Ciolacu.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Marcel Ciolacu critică dur guvernul Orban. “De când a venit la putere Guvernul lui Iohannis vedem împrumuturi, împrumuturi și iar împrumuturi. Pe ce s-au dus acești bani, pentru că nu se vede nimic!? Au trecut 42 de zile din starea de urgență și nu există nicio măsură efectivă de protejare a puterii de cumpărare a populației și de sprijin pentru companii.”, spune asta.

Liderul PSD acuză guvernul de propagandă ieftină.

Marcel Ciolacu afirmă că românii sunt păcăliți de Ludovic Orban și Klaus Iohannis. De la intrarea țării în stare de urgență, cei doi au dat declarații de presă spunând că analizează constant situația provocată de coronavirus. Liderul PSD crede că în realitate nu se întâmplă nimic concret.

Marcel Ciolacu a găsit un model care crede că ar trebui urmat și de România. „Polonia are deja funcțional “Scutul pentru apărarea populației și firmelor împotriva efectelor crizei coronavirus”. Polonia ajută populația și firmele cu un program de 10-15% din PIB.”

Acesta este de părere că guvernul nu ia nicio măsură reală de sprijin pentru populației și pentru companii pentru a duce economia în prăpastie. Ciolacu se prezintă îngrijorat cu privire la economia României: “Urmează să se vaite că nu mai sunt bani de pensii si salarii. Au început deja! Iar după ce pun economia în gard, vor cheama Fondul Monetar Internațional să-i ajute pentru că sunt incapabili.” Liderul PSD crede că o soluție pentru repornirea economiei este testarea în masă a populației.

Marcel Ciolacu nu amintește în postarea sa de cele 64,5 miliarde de lei împrumutate de guvernul Dăncilă în anul 2019.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *