marcel ciolacu
marcel ciolacu

Marcel Ciolacu l-a atacat joi pe Dacian Cioloș, care afirmase că PSD și PNL sunt partide fără morală, care împiedică reformele statului și umplu „sistemul de rude și de pile incompetente”. Președintele PSD afirmă că liderul USR se „gudura” pe lângă social-democrați pentru a fi numit premier și îl acuză că încasează mii de euro pe lună ca fost comisar european.

Marcel Ciolacu spune că PSD a desființat pensiile speciale ale parlamentarilor, în vreme ce Dacian Cioloș beneficiază de privilegii plătite din bugetul UE.

„Dacian Cioloș A.K.A. colecționar de rente și pensii speciale!

PSD a înghețat toate salariile demnitarilor și toate pensiile speciale! Tot noi am desființat pensiile speciale ale parlamentarilor, pentru că USR – deși a stat un an de guvernare – a uitat tot ce a promis!”, a spus Marcel Ciolacu.

„Cu toate acestea, este un domn de la USR care, între două avioane de Bruxelles, ne dă lecții pe Facebook de morală și etică politică.

1. Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule!

2. Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Și mai urmează un „mizilic” pentru bătrâneți liniștite: o dublă pensie specială pe viață de mii de euro ca europarlamentar și fost comisar!”, spune Marcel Ciolacu.

„În România nu se mai plătesc pensii speciale pentru parlamentari, euro-specialule! Tu când renunți la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică și din banii României, adică și din banii românilor?! Ipocritule!Dacian, cățărarea pe cadavre, pe minciună și pe mizerie umană nu înseamnă că ești un alpinist al moralei! Înseamnă doar că ai caracter zero! Zero – ca și guvernul pe care l-ai condus!”, a scris Marcel Ciolacu joi pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *