Piedone
„Nu visez la Primăria Generală”, a ținut să precizeze primarul sectorului 5, într-o postare pe Facebook. Acuzat de mulți că își filmează acțiunile pentru a-și face imagine, Cristian Popescu Piedone spune că nu este interesat să ajungă mai sus.
Dealtfel, Piedone recunoaște că în sectorul 5 e haos și se declară dezamăgit de echipa sa.
„În jurul centrelor de prim ajutor amplasate în Sector… e haos! Iarba cea verde (sădită și întreținută pe bani publici) nu mai e verde! Am bănci devalizate de cetățeni fără pic de respect pentru comunitate! Am mizerie stradală… Am directori care nu-mi răspund când sunt apelați prin stație… Nici Poliția Locală nu mai raspunde prompt! Sefii primăriei au nevoie, pare-se, doar de ton ridicat, ca să se miște din birouri! Au nevoie să mă vadă nervos!!! De ce așa… nu inteleg!!! Sunt atât, atât de dezamăgit”, a scris primarul sectorului 5 pe pagina sa de Facebook.
„NU! NU visez la Primăria Generală!!! Iar la Cotroceni… Doamne ferește! NU!!!! Dacă voi reuși să fac treabă în Sectorul 5, voi continua aici cât mă vor tine zilele, cât va dori bunul Dumnezeu! Altfel… mă retrag, desigur!”, a precizat Cristian Popescu Piedone.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *