O primăriță din Bihor a fost reținută pentru tentativă de omor, Livia Bârlău
O primăriță din Bihor a fost reținută pentru tentativă de omor, Livia Bârlău

O primăriță din Bihor a fost reținută pentru tentativă de omor. Livia Bârlău, primărița comunei Brusturi, și soțul acesteia, l-ar fi snopit în bătaie pe un fost procuror, cu care aveau o relație tensionată.

Livia Bârlău, primărița comunei Brusturi, și soțul acesteia, sunt vizați într-un dosar penal, ce cuprinde un atac extrem de violent asupra fostului procuror Ioan Bodogai.

Potrivit poliției locale, acesta a fost omorât și desfigurat în batăie. Soții Bârlau sunt reținuți pentru 24 de ore, relatează B1TV și Bihoreanul.

O primăriță din Bihor suspectă de tentativă de crimă

Cei doi inculpaţi au fost reţinuţi ca fiind coautori la infracţiunea de tentativă la omor, constând în aceea că i-au aplicat părţii vătămate mai multe lovituri la nivelul capului şi membrelor, care i-au pus acesteia viaţa în pericol”, a declarat prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău.

Incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de 29 septembrie, într-un magazin de materiale de construcţii aparţinând primăriţei PSD Livia Bârlău şi soţului acesteia, unde fostul procuror Bodogai a fost bătut cu un cleşte de tăiat lanţuri, ajungând la spital plin de sânge, cu capul spart în trei locuri, cu braţele acoperite de plăgi şi cu piciorul rupt, pentru fixarea căruia medicii au fost obligaţi să-i monteze tije metalice. Cauza altercației ar fi fost o plângere la Direcția Antifraudă pe care fostul procuror ar fi făcut-o pe numele soțului primăriței.

Sursa foto: Bihoreanul

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *