Prințul William a fost vaccinat joi împotriva COVID-19. De ce abia acum
Prințul William a fost vaccinat joi împotriva COVID-19. De ce abia acum

Prințul William a fost vaccinat joi împotriva COVID-19. Vaccinul i-a fost administrat de abia acum în condițiile în care s-a infectat în primăvara anului trecut. Chiar ducele a făcut public evenimentul, pe contul său de Twitter.

Prințul William a anunțat că s-a vaccinat anti-COVID-19:

Marți am primit prima doză din vaccinul (împotriva, n.r.) COVID-19. Tuturor celor care lucrează la desfășurarea vaccinării – vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut și continuați să faceți”, a scris Prințul William, joi, pe Twitter.

Ducele de Cambridge fost vaccinat la Muzeul de Știință din Londra.

În Marea Britanie, aproape 37 de milioane de persoane au fost vaccinate măcar cu o doză, într-una din cele mai rapide campanii de vaccinare din lume, relatează B1TV.

În vârstă de 38 de ani, Prințul William a fost vaccinat în contextul în care, conform strategiei britanice de vaccinare, săptămâna trecută campania a fost extinsă către categoria sa de vârstă, transmite Sky News. Cel puțin pentru moment, nu se știe dacă și soția sa, Kate, a fost vaccinată sau nu – Ducesa de Cambridge are 39 de ani.

Ducele de Cambridge nu este primul membru al Familiei Regale Britanice care se vaccinează.

Bunica lui William, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a fost vaccinată cu prima doză în ianuarie. La fel s-a întâmplat și cu Prințul Philip, care a decedat în 9 aprilie.

Prințul Charles, moștenitorul tronului britanic, a fost vaccinat cu prima doză în luna februarie. Tatăl lui William are 72 de ani și a fost vaccinat alături de soția sa, Camilla, care are 73 de ani.

Prințul William a contractat virusul SARS-CoV-2 în aprilie 2020, cam în aceeași perioadă în care era depistat pozitiv și tatăl său, însă Prințul William a dezvăluit acest lucru abia în luna noiembrie.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *