Europarlamentarul Rareș Bogdan a fost invitatul lui Codin Maticiuc pe podcastul acestuia, miercuri, 29 decembrie, și a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre familia lui. Fostul jurnalist a dezvăluit că soția lui provine dintr-o familie foarte bogată, din Cluj.

„Socrul meu e un om de afaceri foarte important și respectat din Cluj, a fost acționar la CFR Cluj, e din comunitatea maghiară din Cluj”, a spus politicianul.

Rareș Bogdan a dezvăluit că este un mare iubitor de artă şi colecţionează tablouri şi icoane, unele de mare valoare. De asemenea, este un mare iubitor de ceasuri scumpe, unul dintre ele primit chiar de la soţia lui, Florina Bogdan.

„Acest ceas l-am primit de la soţia mea acum 7-8 ani. Soţia mea, trebuie să înţelegeţi că este fiică de multimilionari. Am o soţie foarte sportivă şi foarte bogată. Şi frumoasă, ce îţi trebuie mai mult?”, a spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a vorbit despre politicieni și crede că un om nu trebuie să intre în politică pentru a se îmbogăţi şi consideră că mare parte din clasa politică nu este foarte citită: „Sărac şi cinstit, nu există aşa ceva. Trebuie să fie bogat şi cinstit sau bogat şi să faci mecenat. Aia este ideea pe care trebuie să mergem”.

„Eu am spus atunci când am intrat în politică, am şocat în unele emisiuni. Pentru că am spus, domne, eu nu sunt sărac! Eu sunt destul de bogat, Dumnezeu mi-a dat destul de mult! Eu vreau să fiu bogat şi cinstit, vreau să fiu un politician care să intru bogat, şi am intrat bogat în politică, nu vreau să ies bogat din politică”, spune Rareș Bogdan în podcastul lui Maticiuc.

Rareș Bogdan este căsătorit cu Florina Bogdan, juristă și fostă stewardesă. Soția politicianului este fiica omului de afaceri Vasile Andrei Vita, patronul Vitacom, una dintre cele mai mari companii din domeniul produselor și accesoriilor electronice.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *