Șapte profesori au murit de COVID numai în Olt și Mehedinți
Șapte profesori au murit de COVID numai în Olt și Mehedinți

Șapte profesori au murit de COVID numai în județele Olt și Mehedinți, a afirmat ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, iar acesta a fost motivul pentru care școlile au trecut la cursurile online.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat decesele profesorilor, explicând că acest lucru a dus la instaurarea unei stări de îngrijorare în rândul dascălilor, iar mulți dintre ei au cerut continuarea cursurilor online.

Șapte profesori au murit de COVID. „Vreau să vă spun că în judeţul Olt, spre exemplu, decesul regretabil a patru cadre didactice a accentuat foarte puternic starea de îngrijorare. Patru cadre didactice din judeţul Olt, în care avem 50 de şcoli, care au cerut suspendarea activităţii. În Mehedinţi, de asemenea, din păcate am înregistrat decesul a trei colegi.

Avem şi stare de carantină şi acestea sunt explicaţiile pentru numărul mare de şcoli din judeţul Mehedinţi care au solicitat trecerea în online”, a declarat Sorin Cîmpeanu, citat de B1TV.

În București s-a cerut trecerea în online a 110 școli, iar al doilea județ cu cele mai multe unități de învățământ în care s-au suspendat cursurile cu prezență fizică este județul Olt, acolo unde 50 de școli sunt în regim online.

Totodată, ministrul a ținut să precizeze că la nivelul întregii țări există și 10 județe în care nu au existat, până în prezent, solicitări pentru trecerea cursurilor în sistem online.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *