Întrebat dacă senatoarea Diana Șoșoacă va sări de pragul electoral, George Simion a răspuns:” Este să sară doamna Șoșoacă, dar oricând e loc și de alte partide suveraniste, pentru că îți trebuie o rețea destul de mare în țară, iar dânsa nu are. Este foarte bine că există și alte cum e partidul doamnei Șoșoacă, al lui Vlad Gheorghe, partidul lui Florin Călinescu, și am să încurajez apariția de noi partide pentru că sunt și altceva ”, anunta RTV.

Declarația lui George Simion a venit la numai câteva săptămâni după conflictul din Parlament.

„Dacă nu mi-ați fi pronunțat numele nu erați dumneavoastră un pseudo lider fătălău de tinichea căruia îi trebuie bărbați să-l apere în fața unei femei care îi adresează o întrebare, ridică palmă la ea, îi dă și una, îi aruncă telefonul, o înjură.

Nu vă place să vi se ia interviuri în direct cum faceți tuturor? Păi de ce? Hai să vă plătim cu aceeași monedă, numai că dumneavoastră mințiți, dumneavoastră, un globalist care ați lins picioarele Papei, dumneavoastră care v-ați dus să-i lingeți picioarele lui Meloni, aia care a vaccinat obligatoriu persoanele peste 50 de ani, care v-ați adus la Ambasada Israelului și ați afirmat că poporul român e un criminal.

Rușine să-ți fie, mă! Tu în viața ta să nu îmi pronunți mie numele! Nu știa nimeni de tine în 2020 și mă întreba lumea cine ești. Nimeni! Unul care nu a muncit nimic în viața lui, unul care s-a suit cu bocancii pe munca altora! Fătălăule!”, a spus Diana Șoșoacă în plenul Parlamentului României.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *