simona halep

Simona Halep şi și omul de afaceri Toni Iuruc s-au căsătorit, miercuri, la Constanța, iar petrecerea a avut loc în „Fratelli Beach & Club” de pe malul mării. Pentru dansul mirilor cuplul a ales o melodie cântată de trupa Holograf, „Dragostea mea”, care a fost interpretată live de Dan Bittman. Imagini cu momentul au fost postate pe Instagram de sportivei Simona Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc au spus „da”, miercuri, în fața ofițerului stării civile. După ceremonia civilă, cei doi au pregătit o petrecere la un club de lux situat pe malul mării, la care au participat în jur de 300 de invitați.

Artistul Dan Bittman a deschis programul artistic la nunta celebrei sportive. Simona Halep și Toni Iuruc au decis să danseze pe una dintre melodiile interpretate de acesta.

Și Loredana Groza a fost una dintre artistele din România care a cântat la nunta sportivei. „Am făcut un colaj special în această seară, pentru Simona și pentru proaspătul soț. Va fi foarte interesant”, a spus Loredana Groza, potrivit ziarului local Redacția.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, 29 de ani, s-a căsătorit miercuri, 15 septembrie, la Constanța cu omul de afaceri Toni Iuruc, cu care trăiește o poveste de dragoste de doi ani. Bărbatul a cerut-o de soție în această vară, iar acum a fost oficialiază căsătoria. 300 de persoane sunt invitate la petrecerea organizată la un local de lux din stațiunea Mamaia.

Darren Cahill, antrenorul australian al Simonei Halep, i-a felicitat pe cei doi printr-o postare pe Twitter, la care a atașat mai multe fotografii de la eveniment.

„Cununia dintre Simo și Toni în România. Felicitări, vă îmbrățișez pe amândoi! Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!”, a scris Cahill în mesajul pentru Simona Halep.
YouTube video player

Simona Halep și Toni Iuruc au spus „Da!“ în fața primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, cel care a oficiat ceremonia. „Vă doresc casă de piatră, multe succese, viață lungă și frumoasă. Și îi felicit în același timp pe părinții dvs., pe nași și pe toți care sunt aici cu dvs”, a încheiat edilul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *