tina glandian avocata fratii tate interviu exclusiv antena 3 cnn 814818

Tina Glandian, avocata vedetelor de la Hollywood, angajată de fraţii Tate să îi apere în România, a făcut dezvăluiri într-un interviu exclusiv acordat Mariei Coman, pentru Antena 3 CNN.

Tina Glandian a fost avocata unor celebrităţi precum Michael Jackson, Mike Tyson sau Chris Brown, iar acum a ajuns în România pentru a-i apăra pe fraţii Tristan şi Andrew Tate.

„Am fost contactaţi şi a fost interesant pentru noi, întrucât sunt cetăţeni americani deţinuţi într-o ţară străină, fără să le fi fost aduse niciun fel de acuzaţii oficiale, iar pentru noi este un subiect în care vrem să ne implicăm. Nu pot să pledez în faţa curţilor din România, dar sunt aici ca să îi asist, lucrez împreună cu echipa din România.

Am fost dezamăgiţi, foarte dezamăgiţi de decizia curţii care a blocat apelul. Speram la un răspuns diferit şi ca fraţii să fie deja acasă la această oră. Voi continua să lucrez cu echipa de aici, să vedem care sunt următorii paşi ca să îi scoatem pe fraţi din închisoare. Suntem încrezători că nu va fi nevoie să aşteptăm până la sfârşitul lunii, până pe 27, vom acţiona până atunci şi vom face încă o cerere, nouă, să îi scoatem din închisoare.

Mi-ar plăcea să petrec timp cu ei în închisoare, să văd condţiile cu ochii mei”, a declarat Tina Glandian.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *