USR-PLUS aproape de divorț. „Suntem mai despărțiți ca niciodată” a dezvăluit deputatul USR-Plus, Emanuel Ungureanu, explicând de ce formațiunea politică din care face parte este în pragul colapsului.

„Suntem mai despărțiți ca niciodată și nu cred că Dacian Cioloș, dacă va câștiga, va reuși să ne fuzioneze. Este o concurență acerbă. Dacă va câștiga Dacian Cioloș, e posibil ca mulți parlamentari să se rupă de partid”, a declarat parlamentarul Emanuel Ungureanu, într-o emisiune B1TV.

Întrebat punctual, dacă USR-PLUS se va rupe, în cazul în care Dacian Cioloș va câștiga alegerile, Ungureanu a răspuns afirmativ.

USR-PLUS aproape de divorț. „Este posibil”, a spus Ungureanu.

PLUS este un partid cu mulți membri care au lucrat în serviciile secrete, iar asta este un aspect de neacceptat, susține Emanuel Ungureanu. De asemenea, potrivit parlamentarului, Iohannis și-ar putea consolida un nou guvern, dacă Cioloș va câștiga alegerile interne.

Eu zic că domnul Iohannis, pentru că el este ‘Stăpânul Inelelor’ în politică și va fi până în 2024, cred că se mulțumește și cu o guvernare minoritară, cu câțiva omuleți de la PSD. Și cine știe ce se întâmplă la Congresul USR-PLUS (…) Dacă iese Cioloș, eu zic că mai face rost de câțiva parlamentari. Să se roage, el este om mai credincios (n.r. – Klaus Iohannis).

Eu sunt convins anti-Cioloș, mai ales de la momentul în care am văzut câți oameni din servicii (n.r. – serviciile secrete) au intrat în PLUS. Îi știu pe cei cu CV-uri la vedere. Pe restul nu-i știu, dar îi simt”, a mai transmis Ungureanu, la B1 TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *