Viorica Dăncilă a ieșit în stradă ca să ceară pacea pe Pământ
Viorica Dăncilă a ieșit în stradă ca să ceară pacea pe Pământ

Viorica Dăncilă a ieșit în stradă ca să ceară pacea. Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, îmbrăcată în tricoul mov, s-a aflat în fruntea unei coloane de manifestanți în mai multe orașe. Viorica Dăncilă a cântat și a scandat pentru pace, în calitatea ei de președinte al partidului „Noi”.

Viorica Dăncilă a organizat mai multe plimbări în orașe precum Brașov, Sibiu sau Cluj, unde a cântat pentru pace, în fruntea unei coloane de aproximativ 50 de persoane îmbrăcate în tricouri mov, relatează Digi24.

Viorica Dăncilă a ieșit în stradă, duminică, la Brașov, unde a chemat lumea în stradă „să milităm pentru pace”. Coloana formată din câteva zeci de persoane a cântat: „Să fie pace în lume/ Să fie pace pe Pământ/ Să fie pâine pe masă / Și toți ai casei acasă/ Să vină o blândă lumină și nu rachete-n grădină, doar vești frumoase să vină.”

Oamenii au purtat și pancarte pe care scria: „Pacea garantează viitorul omenirii” sau „Copiii lumii doresc pacea”. Potrivit presei locale din Brașov, la „Marșul Păcii” au participat aproximativ 50 de persoane. Anterior, Viorica Dăncilă a organizat astfel de plimbări și la Cluj sau Sibiu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *