Image default
Anchete

EXCLUSIV! OrlandoGate. Amantele care gestionează sute de milioane de euro au infectat România

Am intrat în posesia unor înregistrări uluitoare. Ele indică putreziciunea din sistemul românesc. Amante numite în posturi cheie pentru salarii mari, lupte grele în haremurile miniștrilor PSD și felul în care milioane de euro ajungă să fie gestionate aflăm dintr-o înregistrare halucinantă. Mai aflăm și cine a fost păpușarul scandalului Transelectrica și faptul că PSD ar fi putut să-și schimbe candidatul la prezidențiale până în ultima secundă.

O înregistrare explozivă

La o primă vedere, înregistrarea cu iz de budoar ar fi putut să nu prezinte interes pentru LumeaPolitica.ro. Ne axăm pe informații de interes public justificat și nu ne interesează bolile cu transmisie sexuală ale membrilor cabinetului Dăncilă.

Înregistrarea este însă șocantă. Ea relevă felul în care o serie de amante ajung să fie numite în posturi cheie fără să aibă pregătirea necesară. Concursurile pentru funcții cheie în ministere reprezintă niște formalități. Milioane de euro sunt lăsate pe mâna unor fete care trec prin paturile ministeriale.

„Când are interes își ridică fusta” este una dintre frazele șocante făcute de o amantă despre altă amantă. Și mai șocant este că fetele nu sunt răsplătite cu niște bani. Ele sunt puse în funcții strategice. În fruntea unor obiective de interes național.

Protagonistele înregistrării sunt Diana Costache, cumnata ministrului Orlando Teodorovici și Loredana Amalia Constantin, amanta acestuia. Convorbirea are loc între două personaje aflate în epicentrul infecției care a cangrenat aparatul de stat din România.

Cine sunt personajele

Loredana Amalia Constantin - a atras atenția presei în momentul în care s-a judecat cu fotbalistul Bogdan Lobonț pentru custodia copilului. Se întâmpla în anul 2006. De atunci, fata nu a mai intrat în atenția presei până la momentul la care paparazzi CanCan nu au surprins-o în anturajul lui Orlando Teodorovici în 2015. Cu un an înainte de a fi fotografiată cu Orlando, Loredana pășise pentru prima dată în lumea funcționarilor publici. Ea a primit funcția de consilier gradul 1A la departamentul de Achizitii Publice al Ministerului Fondurilor Europene. Ulterior este transferata la Directia Generala Programare, SMIS, Coordonare Sistem si Cooperare Europeana Internationala (unde director general este secretarul de stat Mihaela Toader). În aprilie 2019, în cele 45 de zile de interimat ale lui Teodorovici la MFE, Loredana este numită Director General Adjunct la Directia Economica, din cadrul ministerului, post ocupat fara concurs. Salariul lunar 12.000 lei.
Diana Costache - cumnata lui Teodorovici a fost adusă de acesta în sistemul bugetar în martie 2014. Inițial a fost consilier la Direcția de Management Financiar. 
În câteva luni a fost promovată Șef Serviciu POSCCE - Coordonare Program, Evaluare si Selectie Proiecte. 
În septembrie 2018 ea este transferata de Teodorovici de la Ministerul Fondurilor Europene la Ministerul Finantelor Publice. 
Primește fără concurs functia de Director General Adjunct la Direcția Generală Pregătire ECOFIN și Asistență Comunitară. Salariul 12.000 lei.
Andreea Severa - despre care Constantin se intereseaza in legatura cu deplasarile pe care aceasta le are programate in perioada urmatoare. Severa este adusa recent în Ministerul Fondurilor Europene (aprilie 2019). 
Ea este consilier superior la Directia de Cooperare Europeana si Internationala. 
În 2013 presa relata o excapadă amoroasă a lui Orlando cu o blondă care răspunde la numele Andreea.
Consuela Stegarescu - consiliera lui Orlando Teodorovici este dată exemplu în înregistrări ca exemplu de persoană care a reușit repede să-și dea toate concursurile și să fie „permanentizată” pe postul ocupat la MFE.
Adriana Mărgărit - este șef serviciu relația cu publicul. Soțul ei lucreaza la Tarom și din povestea spusă de Constantin, el este cel care a angajat-o pe iubita gravida a ministrului Razvan Cuc la TAROM.
Daniela Șerban - a fost casier și contabil la câteva firme în prima parte a anilor 2000. În 2011 - 2012 a fost angajată a Regiei de Apă Constanța și consilieră a senatorului Moga. În februarie 2019 a fost numită director general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța. În înregistrări se vorbește că atunci când are un interes își ridică fusta.

Amanta supărată că nu poate să-și aranjeze concursul

Într-o primă parte a discuției, Loredana Constantin se plânge de faptul că Ana Maria Covaci – cel de al doilea secretar general Adjunct al Ministerului Fondurilor Europene – nu o lasă să dea concurs pe post.

„Se trezește Covaci ca să le facem din nou, mâine când vine Mariana să aibă altă discuție cu ea pe comisie și să o punem și pe ea la avizat. Adică să facă ea comisia. Bă dute-n puii mei.” spune Loredana supărată.

Iubita lui Orlando Teodorovici se plânge cumnatei acestuia că toată lumea aranjază comisiile, iar ea nu poate din cauza lui Covaci.

Filmul are subtitrare pentru a nu pierde nimic din ceea ce vorbesc fetele.

Lupte de harem la Ministerul Fondurilor Europene

Loredana Constantin spune că nu-l mai suportă pe Orlando. Ea îi mărturisește Dianei Costache faptul că sunt certați.

În același timp, oarecum discret, ea încearcă să afle de la cumnata ministrului dacă Andreea Severa se va deplasa împreună cu acesta într-o delegație la Tulcea.

Cine l-a doborât pe șeful Transelectrica

Cele două femei analizează scandalul momentului legat de fostul director al Transelectrica. Danuț Carașol a fost eliberat din funcție după ce s-a dovedit faptul că nu avea diplomă de studii superioare.

Ele susțin faptul că în mod clar acesta a fost „lucrat” de Constantin Saragea. Acesta gestionează o licitație de șapte milioane de euro la Ministerul Fondurilor Europene.

Șef care nu poate coordona oamenii

Saragea este un subiect aprins al discuției. Iubita lui Teodorovici este de părere că acesta nu e în stare să coordoneze nici măcar 30 de oameni.

Ea are o luptă directă cu Saragea și încearcă să obțină informații de la Diana Costache.

Portul Constanța lăsat pe mâna Dănuței care-și ridică fustița

Din discuția celor două aflăm faptul că șef la Portul Constanța este Dănuța, o fată care atunci când are un interes își ridică fusta. Daniela Șerban este descrisă nu tocmi plăcut de iubita și cumnata lui Orlando Teodorovici.

Loredana Constantin povestește cum l-a „vânat” Daniela Șerban pe ministrul Cuc la un eveniment.

Eugen Orlando Teodorovici a luat-o razna

„I-se pare că e buricul pământului. A sperat până în ultimul moment că candidează el în locul lui Dăncilă. Nu i-a ieșit, moare de nervi. ” spune Loredana Constantin despre iubitul ei Eugen Orlando Teodorovici.

Cumnata acestuia, Diana Costache aprobă afirmațiile într-un dialog sincer despre numărul doi din PSD. Femeila prevăd faptul că baronii PSD urmează să-i facă felul lui Orlando.

Ele dau exemplul președintelui CJ Tulcea, Horia Teodorescu care ar fi spus că nu mai poate comunica cu Orlando. Halucinant, cumnata lui Orlando Teodorovici povestește cum activitatea Ministerului Finanțelor Publice se blochează atunci când acesta este vizitat de o anume Mirela.

Cuc a angajat-o pe amanta gravidă la TAROM

Nu e numai Orlando Teodorovici are astfel de apucături. Ministrul Transporturilor ar avea și el o amantă gravidă. Iubita ministrului Teodorovici povestește că Răzvan Cuc ar fi tras sforile pentru a o angaja pe aceasta la TAROM.
Compania se află în subordinea Ministerului Transporturilor, dar ministrul a avut nevoie de un anume Mărgărit pentru a rezolva problema.

Citește pe aceiași temă

Teodorovici insistă să facă PSD să conteze din nou

Andrada Ionescu

Teodorovici se luptă pentru șefia PSD

Andrada Ionescu

Codrin Ștefănescu îl susține pe Teodorovici pentru șefia PSD

Andrada Ionescu

19 comentarii

Cosmin 29 septembrie 2019 at 22:16

Inregistrarea de cine a fost facuta ? De una dintre cele doua femei ? Daca da , atunci cu ce rost a fost facuta si de ce a aparaut aceasta in presa pentru ca le incrimineaza pe ambele .

Reply
George 29 septembrie 2019 at 23:22

Poate ne spune Orlando si despre Narcisa Intze sau Alina Petre pusa director dupa un concurs la care a concurat singura. Nu este cazul sa ne spuna si cum a reusit fata sa il convinga sa o puna administrator la loterie si romsilva, pt ca la aeroportul cluj desi a fost numita, a refuzat postul.

Reply
EXCLUSIV. Amanta lui Teodorovici, dată afară din Ministerul Fondurilor - newsromania.info 1 octombrie 2019 at 3:49

[…] Lumeapolitica.ro a publicat o înregistrare în care cea recunoscută drept amanta ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, vorbea despre o serie de aranjamente din instituțiile publice, care erau dirijate de vicepremier. […]

Reply
Știrile zilei - 1 octombrie 2019 ⋆ zoso blog 1 octombrie 2019 at 8:12

[…] Amantele care conduc România […]

Reply
Eugen Orlando Teodorovici, prima reacție în mega-scandalul de la Finanțe - Stiri eZZ 1 octombrie 2019 at 10:12

[…] convorbirile publicate de LumeaPolitică.ro, se vorbeşte despre numiri controversate în posturi-cheie, dar și despre posibile aranjamente […]

Reply
Laura Duna 1 octombrie 2019 at 11:32

Si nu numai ele. Sunt multi altii care au adus toate parasutele si curvele in anaf, pe la cabinet. Acolo zac curve de lux care obtin ce vor , care sunt mutate strategic în alte servicii pe la asistenta contribuabili si diverse compartimente “ca,sa învețe si ele ceva, saracele “…

Reply
Află ce a pățit amanta lui Teodorovici după declanșarea #OrlandoGate. Bonus: o înregistrare nouă - Lumea Politică 17 octombrie 2019 at 0:29

[…] EXCLUSIV! OrlandoGate. Amantele care gestionează sute de… […]

Reply
Proiect de tara: Tara lui Cuc – Stiri 27 octombrie 2019 at 0:18

[…] ridica fustita” in deja celebra convorbire dintre amanta si cumnata lui Teodorovici (Sursa: AICI). Ei bine, Daniela Serban ocupa si ea un post caldut in care multi oameni cu cariere stralucite […]

Reply
Proiect de tara: Tara lui Cuc - Stiri eZZ 27 octombrie 2019 at 0:26

[…] ridica fustita” in deja celebra convorbire dintre amanta si cumnata lui Teodorovici (Sursa: AICI). Ei bine, Daniela Serban ocupa si ea un post caldut in care multi oameni cu cariere stralucite […]

Reply
Proiect de tara: Tara lui Cuc – RO-Stiri.com 27 octombrie 2019 at 0:41

[…] ridica fustita” in deja celebra convorbire dintre amanta si cumnata lui Teodorovici (Sursa: AICI). Ei bine, Daniela Serban ocupa si ea un post caldut in care multi oameni cu cariere stralucite […]

Reply
Proiect de tara: Tara lui Cuc • Informatia IRL - Portal de informare al românilor din Irlanda 27 octombrie 2019 at 0:48

[…] ridica fustita” in deja celebra convorbire dintre amanta si cumnata lui Teodorovici (Sursa: AICI). Ei bine, Daniela Serban ocupa si ea un post caldut in care multi oameni cu cariere stralucite […]

Reply
Országprojekt: Cuc országa – Ziare.com | EuroCom - Romániai Sajtófigyelő 4 noiembrie 2019 at 15:59

[…] a Teodorovici szeretője és sógornője közötti, már híressé vált beszélgetésben (Forrás: ITT). Nos, Daniela Şerban is kapott egy jó kis állást, amiről sok ragyogó karrierű ember még […]

Reply
Orlando Teodorovici acuză militarii - Lumea Politică 8 aprilie 2020 at 1:57

[…] a ratelor lui Teodorovici și nu a găsit o explicație plauzibilă și licită. Anul trecut Orlando a fost zguduit de scandalul declanșat de apariția publică a înregistrărilor dintre fosta cumnată și amanta din acel moment. OrlandoGate a fost declanșat de o anchetă a […]

Reply
O companie strategică se pregătește să cumpere 2,5 tone de cafea. Află pe ce mai aruncă banii - Lumea Politică 30 aprilie 2020 at 13:32

[…] Până anul trecut Transelectrica a fost condusă de un director fără studii de specialitate. Așa cum am prezentat în trecut, luptele pentru conducerea instituției erau foarte mari și pline de intrigi de budoar. […]

Reply
Orlando Teodorovici vrea consum, nu investiții - Lumea Politică 5 mai 2020 at 21:29

[…] Teodorovici este nemulțumit că Florin Cîțu alege investițiile în defavoarea creșterii consumului. „Între investiții și consum alege stimularea investițiilor; în traducere liberă, orice măsură de creștere a veniturilor, precum cea de creștere a punctului de pensie cu 40% prevăzută de la 1 septembrie 2020 pălește de frica agențiilor de rating” susține senatorul. […]

Reply
Teodorovici face presiuni pentru taxarea pensiilor speciale - Lumea Politică 8 mai 2020 at 13:52

[…] Eugen Teodorovici face presiuni pentru taxarea pensiilor speciale. Deputatul PSD spune că există alte soluții față de cele găsite de Guvernul Orban și anulate de CCR. Acesta spune că nu este o decizie neașteptată. “Decizia CCR de a declara ca neconstituțională eliminarea pensiilor speciale pentru anumite categorii de bugetari NU e deloc surprinzătoare”, declară acesta pe pagina sa de Facebook. […]

Reply
Management PSD. Gina Anastase a „uitat” de daune și a „premiat” cu 7 milioane întârzieri de 600 de zile - Lumea Politică 15 mai 2020 at 17:19

[…] de Control reproșa directoratului Transelectrica faptul că nu a solicitat daune interese. În septembrie 2019 epopeea lui Carașol se încheie. Publicul află că acesta conducea Transelectrica deși avea studii medii. El este arestat sub […]

Reply
Apocalipsa Vacanțelor Din 2020 A Fost Evitată! Politicienii Pot Sta La Plajă (și) Cu Amantele - 30 iulie 2020 at 12:07

[…] fostul ministru nu sunt în categoria de vârstă care să încadreze la bunicuțe. Spre exemplu, lumeapolitică.ro povestea despre vreo 5-6 doamne și domnișoare care se certau între ele despre cum să se păstreze într-o poziție cât mai înaltă pe lista de preferințe a lui […]

Reply
Clotilde, fondurile publice și boala inventată pentru a le obține - Lumea Politică 6 septembrie 2020 at 18:21

[…] materiale despre toate partidele politice. Am aruncat în aer PSD atunci când am publicat înregistrările de budoar despre Orlando Teodorovici, iar acesta a pierdut șefia partidului. Lumea Politică a zbuciumat apele în PNL după seria de […]

Reply

Lasă un comentariu