Serviciul de Telecomunicații Speciale vrea să localizeze spionii de pe teritoriul României. Aceștia își cumpără echipament pentru a localiza transmisiile radio în timp real.

Serviciul de Telecomunicații Speciale plătește 20 de milioane de euro din Fonduri Europene.

Serviciul de Telecomunicații Speciale a contractat furnizarea de echipamente hardware și software pentru a putea asigura protecția și disponibilitatea comunicațiilor.

Contractul în valoare de 20 de milioane de euro are o durată de 39 de luni și face referire la un proiect ce este finanțat din Fonduri Europene. Primirea ofertelor se poate face până pe 11 aprilie. Firmele care doresc să participe la selecție trebuie să aibă în vedere criteriile de atribuire.

Componenta financiară va reprezenta numai 50% din punctajul final pentru selectarea ofertei câștigătoare. Factorii calitativi de natură tehnică vor reprezenta 40%, iar extinderea duratei de garanție 10%.

Arie restrânsă de ofertanți

Ofertanții ce doresc să participe la licitație trebuie să aibă in vedere anumite aspecte pentru a putea avea șanse de câștig. Criteriile de selectare sunt capacitatea de a a asigura protecţia informaţiilor clasificate nivel „secret de serviciu”. Se califică firmele care prezintă un aviz de securitate eliberat de către unitatea specializată din cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

Ofertantul trebuie să fi livrat în ultimii cinci ani produse similare cu cele ce fac obiectul procedurii de achiziție. Firmele care vor să participe la procedură trebuie să fi avut o medie a rulajului de 15 milioane de lei în ultimii trei ani.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *