Serpescu Catalin, PMP
Catalin Constantin Serpescu

Cătălin Constantin Șerpescu este un politician intrat în Consiliul Local al Sectorului 2 în anul 2016. El a fost ales pe listele Partidului Mișcarea Populară al cărei secretar este în organizația

locală din sectorul 2.
Cătălin Șerpescu avea, la data accederii în rândul aleșilor locali, terenuri de 6000 mp în Prahova și Ialomița și un teren de 200 mp în București. El deținea două apartamente, patru case și o casă de vacanță. Șerpescu conducea, în 2016, un Audi A3 vechi de 7 ani și avea aproape 220.000 de lei investite într-un fond administrat de Erste. Atât el cât și soția muncea pe 1340 lei/lună la firma familiei, Bocast Improex SRL.
Un an mai târziu, firma a distribuit dividente, iar Cătălin Constantin Șerpescu a încasat 105495 lei, o sumă egală cu cea încasată de soția sa Stela Șerpescu. Firma Bocast Impoex SRL se ocupă cu vânzarea electrocasnicelor, iar în 2017 a înregistrat, un rulaj de 1,2 milioane de lei. În marea majoritate, produsele vândute de Bocast sunt găsite de clienți prin intermediul Emag.
Cătălin Șerpescu a încercat în anul 2014 să obțină o despăgubire pentru niște proprietăți imobiliare confiscate de regimul comunist mamei sale Aurelia Șerpescu. Cazul a fost respins de instanțele de judecată. Aceiași soartă au avuto și cererile doamnei Aurelia Șerpescu pentru obținerea unor terenuri în comunele Posești și Bătrâni din județul Prahova. Ea era moștenitoarea unui anume Constantin Alexandru.
Cătălin Constantin Șerpescu este născut la data de 25 ianuarie 1965 și este absolvent al Universității Politehnice din București.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *