Image default
PNL

NICULAE ADRIAN GEORGE

Adrian George Niculae este un tânăr politician liberal. În 2016, bărbatul a reușit să prindă un loc în Consiliul local al sectorului 4.

Deși este căsătorit și are doi copii, acesta nu are casă, mașină, vreun teren sau bani puși deoparte.

În 2019, el a câștigat doar puțin peste 12.000 lei din indemnizația de consilier local. Soția sa, Monalisa Niculae, a încasat anul trecut circa 20.000  lei, în calitate de administrator al unei firme.

Afacerile familiei Niculae

De-a lungul timpului, Niculae George Adrian și-a încercat norocul și în afaceri, dar fără a obține rezultatul scontat.

În 2005, consilierul local și Dumitru Spasenie au fondat compania SC Dumadi Serv SRL. În 2010, George Adrian Niculae a devenit asociat unic. În 2019, firma, care se ocupă cu comerț cu amănuntul de piese și accesorii pentru autovehicule, a înregistrat pierderi de 8.000 lei.

În 2010, bărbatul a devenit asociat SC Food Express Catering SRL, alături de Șerbu Ionel. Firma nu a mai funcționat din anul 2013.

În anul 2012, Niculae Adrian George și soția sa, Monalisa Ioana Niculae, au pus bazele firmei SC Restaurant Infinit SRL. Potrivit mfinante.ro, firma nu a mai avut activitate din anul 2016, când a raportat pierderi în valoare de aproape 14.000 de lei.

Fratele lui Adrian Niculae, Ionuț Eugen Niculae, deține firma SC Bebi Distribution SRL, pe care a înființat-o în anul 2005. Obiectul de activitate al companiei este „comerț cu amănuntul de piese și accesorii pentru autovehicule”.

Sora consilierului local, Mariana Ilie, deține, la rândul său o companie în același domeniu. Deana Auto Serv SRL este administrată de tatăl consilierului general, Ion Marin Niculae.

Citește pe aceiași temă

PSD: Guvernul a scăpat total controlul pandemiei, de dragul voturilor

Constantinescu Gabriel

Ciprian Ciucu susține că a fost „luat la mișto” când a sunat la poliție să semnaleze o cursă de mașini

Andrada Ionescu

Florin Cîțu explică de ce nu se vor da vouchere de vacanță în 2021: „În 2019 și 2020 nu au fost folosite”

Andrada Ionescu

Lasă un comentariu