Porumb PNL
PNL

Ramona Porumb

Ramona Porumb a intrat în politică în anul 2016, atunci când a candidat, din partea Partidului Național Liberal (PNL), pentru un post de consilier în Consiliul local al sectorului 1.
Deși face parte de doi ani din Consiliul local al sectorului 1, Porumb Ramona este o prezență discretă în viața politică. Nu a fost implicată în procese sau scandaluri, așa că singurele informații disponibile despre Ramona Porumb sunt cele din declarațiile de avere și de interese.
Astfel, anul trecut Ramona Porumb a câștigat aproximativ 2.400 de lei din funcția de consilier local al sectorului 1 și aproape 20.000 de lei ca director executiv al firmei SC Alt Computer SRL. Firma condusă de Porumb Ramona a avut, în 2017, o cifră de afaceri netă de peste 427.000 de lei. Totodată, Porumb Ramona este asociat în firma SC Simaco Import Export SRL, ea deținând 20% din părțile sociale. Alte 25% din părțile sociale ale acestei companii sunt deținute de către Florin Nicolae Andrei Diaconescu, consilier local tot la Sectorul 1 el fiind totodată și unicul asociat al Alt Computer.

Related posts

George Damian

Andreea Cristescu

Cristinel Buznicea

George Dumitrescu

Gheorghe Amzar

George Dumitrescu

Cozmin Gușă: Dacă moțiunea trece, singurii câștigători vor fi de fapt Klaus Werner Iohannis și PNL

Constantinescu Gabriel

Vaccinarea obligatorie va fi discutată în plenul Camerei Deputaților. Legea a trecut de comsii

Gabriela Firea: PNL a dat ordonanțe #Noapteacahoții

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment