Doina Florea
PSD

Ancuta Doina Florea

Ancuța Doina Florea, cunoscută de la radio și televizor ca Anca Florea, și-a făcut debutul în politică în anul 2016, când a candidat pentru un post de consilier general la Primăria Municipiului București, pe listele Alianței electorale PSD+UNPR.
Potrivit declarației de avere, Doina Ancuța Florea a cumpărat, în 1984, un apartament de 51 de mp, situat în Capitală. Florea Ancuța deține și bijuterii din aur și argint, dar și obiecte de artă și icoane în valoare de 30.000 de euro, toate fiind moștenire de familie.
Dacă în 2016 Doina Florea era angajată a Societății Române de Radiodifuziune pe post de producător emisiuni, iar venitul său lunar brut era de 4.800 de lei, în 2017, ea s-a pensionat.
Potrivit celei mai recente declarații de avere, în 2017, Doina Ancuța Florea a câștigat circa 61.000 de lei din pensie, aproape 64.000 de lei din indemnizația de consilier general și încă 58.000 de lei din funcția de consilier pe comunicare deținută la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). Florea Ancuța Doina a ajuns la ANCOM după ce a fost detașată de la SC Next Tour Business SRL, firmă care este deținută de Florea Mihaela Liliana 75% și Gălan Alexandru Bogdan 25%.
Ancuța Doina Florea este membru în consiliul de administrație al Institutului Clinic Fundeni și membru supleant în consiliul de administrație al Societății Române de Radiodifuziune. Florea Doina este și reprezentant al Service Ciclop SA, firmă deținută integral de Consiliul General al Municipiului București (CGMB). Service Ciclop SA deține 0,01% din Trustul de Clădiri Metropolitane București SA (compania de construcții a Primăriei Capitalei), restul de 99,99% fiind deținut de CGMB.
Potrivit declarației de interese, în prezent, Anca Florea este asociat unic și administrator al SC Anca Florea Communication, care a fost înființată în anul 2012.
În anul 2008, președintele de atunci al României, Ion Iliescu, i-a conferit Ancăi Florea Ordinul national “Pentru Merit”, la aniversarea a 70 de ani de la crearea Radiodifuziunii Române.

Related posts

Paul Stănescu, atac la Răzvan Cuc: „Mai jos de atât ce poate să fie?”

Constantinescu Gabriel

Liviu Dragnea s-a plâns că a înghețat în celulă la -15 grade. Spune că a fost o acțiune deliberată

Constantinescu Gabriel

Andreea Raluca Birdeanu

A.M. Ionescu

Marcel Ciolacu va avea contracandidați pentru șefia PSD. Cine se pregătește să-l înfrunte

Constantinescu Gabriel

Florin Fleancu

Andreea Cristescu

Florin Cîțu, apel pe Facebook împotriva PSD: „Trebuie să-i oprim”. Ce a blocat PSD în comisii

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment