George Matei
PSD

George Matei

Tenor în corul Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, George Matei este, din 2016, și consilier local la Primăria sectorului 5.

Matei George a candidat, în urmă cu patru ani, pe listele Partidului Social Democrat (PSD), când a vizat și un post de senator, însă norocul nu a fost de partea lui.

Potrivit declarației de avere, bărbatul deține, împreună cu soția sa, un apartament de aproximativ 50 de mp situat în Capitală. Imobilul a fost cumpărat de cei doi soți în anul 2008, cu ajutorul unui credit în valoare de 35.000 de euro. În 2016, George Matei a mai făcut un credit de 15.000 de euro, care are scadența în 2021.

Politicianul are și două autoturisme – un Matiz fabricat în anul 2004 și un Renault fabricat în 2016. În 2018, consilierul a câștigat aproape 80.000 de lei,. Majoritatea banilor, 66.000 de lei, au venit de la Teatrului Național de Operetă și Musical. Politica i-a adus mai puțin. Aproape 12.000 de lei a încasat din indemnizația de consilier local.

Soția sa a câștigat în 2018 circa 27.000 de lei, ca profesor de educație artistică la Colegiul Național I.L. Caragiale.

Potrivit declarației de interese, George Matei și soția sa, Matei Mirela – Larisa, dețin SC Geomi Art Agency SRL. Cei doi soți sunt și administratori ai propriei firme, care se ocupă cu activități de interpretare artistică (spectacole).

Compania a fost fondată în anul 2008. Potrivit Ministerului Finanțelor Publice, în 2018, firma a raportat piederi de peste 4.000 de lei. În perioada 2014 – 2017, compania soților Matei a înregistrat anual un profit curpins între 18.000 și 26.000 de lei.

Related posts

Florin Cîțu, apel pe Facebook împotriva PSD: „Trebuie să-i oprim”. Ce a blocat PSD în comisii

Constantinescu Gabriel

Bombă epidemiologică în cea mai cunoscută stațiune. Totul a plecat de la o excursie politică

George Dumitrescu

Avocatul Poporului i-a luat apărarea Sorinei Pintea și interoghează polițiștii. ”Privarea de libertate nu trebuie să echivaleze cu agravarea unei boli, sau o condamnare de moarte”

Constantinescu Gabriel

Călin Popescu Tăriceanu rămâne singur în partid. Nimeni nu mai vine la ședințele convocate de el

Constantinescu Gabriel

PSD depune moțiune de cenzură „a doua zi” după expirarea stării de alertă

Constantinescu Gabriel

PNL strânge numeroși aleși ai PSD, Pro-România și ALDE. Care sunt politicienii care vor candida pe listele liberale

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment