Radu Ion

Pensionar, licențiat în administrație publică, Ion Radu și-a încercat norocul în politică în anul 2016. Bărbatul a reușit să ocupe un post de consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului București (CGMB). La alegerile locale din 2016, el a candidat pe listele Alianței electorale PSD+UNPR.

Ion Radu nu are o situație financiară ieșită din comun. Potrivit declarației de avere, consilierul general deține un apartament de 50 de mp situat în Capitală. El și soția sa, Elena Radu, au cumpărat imobilul în anul 1991, de la Statul Român.

Totodată, consilierul general are și o mașină. Este vorba despre un autoturism Peugeot, fabricat în anul 2011.

Potrivit declarației de avere, și veniturile familiei Radu sunt modeste. Astfel, în anul 2019, Radu Ion a câștigat circa 52.000 de lei. El a încasat aproape 37.000 de lei din pensie. I-au mai intrat în cont alți aproximativ 15.000 de lei din indemnizația de consilier general. Pe de altă parte, soția sa, Elena Radu, a câștigat anul trecut doar 27.000 de lei.

Conform declarației de interese, consilierul general deține funcția de președinte onorific al Confederației Sindicale Meridian.

În anul 2017, bărbatul a fost propus de Consiliul General al Municipiului București pentru a face parte din Adunarea Generală a Acționarilor Companiei Municipale Parking Bucureşti SA.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *