Christian Moulin Guilhem este un francez stabilit în România de mai mulți ani. Moulin Guilhem are dublă cetățenie – română și franceză. În 2016 a decis să își încerce norocul în viața politică. El a candidat, pe listele Uniunii Salvați România (USR), pentru un loc în Consiliul local al sectorului 4.

Guilhem Moulin Christian lucrează ca inginer în domeniul auto, la compania Akka Romserv. Politicianul este căsătorit cu Irina Moulin Guilhem.

Singura avere a lui Christian Moulin constă într-un autoturism marca Renault, fabricat în anul 2009. Cele câteva conturi bancare conțin aproape 7.000 de euro și 41.000 de lei.

În 2018, Christian Guilhem a încasat aproape 97.000 de lei din salariul de la Akka Romserv. El a mai luat 7.500 de lei din indemnizația de consilier local la Primăria Sectorului 4.  Soția sa, Irina Moulin, a câștigat peste 36.000 de lei, fiind lector universitar la ASE.

Consilierul local USR este cunoscut pentru că a obligat în instanță Primăria Sectorului 4 să publice anumite cheltuieli. El a ieșit în evidență și datorită celor 50 de absențe de la ședințele Consiliului Local Sector 4.

Francezul se află în conflict cu filiala proprie. El l-a acuzat pe Antonio Andrusceac, candidatul desemnat de USR pentru Sectorul 4, că a plagiat. Conform Newsweek, Guilhem spune că proiectul prezentat de Andrusceac este copiat după strategia PSD-istului Băluță.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *