Christian Moulin Guilhem
USR

Christian Moulin Guilhem

Christian Moulin Guilhem este un francez stabilit în România de mai mulți ani. Moulin Guilhem are dublă cetățenie – română și franceză. În 2016 a decis să își încerce norocul în viața politică. El a candidat, pe listele Uniunii Salvați România (USR), pentru un loc în Consiliul local al sectorului 4.

Guilhem Moulin Christian lucrează ca inginer în domeniul auto, la compania Akka Romserv. Politicianul este căsătorit cu Irina Moulin Guilhem.

Singura avere a lui Christian Moulin constă într-un autoturism marca Renault, fabricat în anul 2009. Cele câteva conturi bancare conțin aproape 7.000 de euro și 41.000 de lei.

În 2018, Christian Guilhem a încasat aproape 97.000 de lei din salariul de la Akka Romserv. El a mai luat 7.500 de lei din indemnizația de consilier local la Primăria Sectorului 4.  Soția sa, Irina Moulin, a câștigat peste 36.000 de lei, fiind lector universitar la ASE.

Consilierul local USR este cunoscut pentru că a obligat în instanță Primăria Sectorului 4 să publice anumite cheltuieli. El a ieșit în evidență și datorită celor 50 de absențe de la ședințele Consiliului Local Sector 4.

Francezul se află în conflict cu filiala proprie. El l-a acuzat pe Antonio Andrusceac, candidatul desemnat de USR pentru Sectorul 4, că a plagiat. Conform Newsweek, Guilhem spune că proiectul prezentat de Andrusceac este copiat după strategia PSD-istului Băluță.

Related posts

Mircea Balmuș

A.M. Ionescu

Galbenu Ana-Iulia

Andreea Cristescu

Constantin Dumitru

Andreea Cristescu

Samir Simion

George Dumitrescu

Mihaela Murgoci

Andreea Cristescu

Fost șef de poliție controversat, intrat în USR. Viorel Salvador Caragea a fost bănuit chiar și de legături cu Mafia Italiană

Constantinescu Gabriel

1 comment

Antonio Andrusceac - USR - Sectorul 4 - Lumea Politică 2 aprilie 2020 at 18:35

[…] notorietate a câștigat-o în urma acuzațiilor unui coleg. Christian Guilhem a spus despre șeful său de partid că l-a plagiat pe primarul Băluță. Conform Newsweek, Guilhem spune că proiectul prezentat de Andrusceac este copiat după strategia […]

Reply

Leave a Comment