Liviu Mălureanu

Liviu Mălureanu este unul dintre oamenii noi din lumea politică. El a debutat în anul 2016, când a candidat pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB). A devenit  consilier local în Sectorul 3.

Liviu Mălureanu s-a născut la Focșani, iar în anul 2005 a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Econimice Bucureşti.

Potrivit declarației de avere, în anul 2015 politicianul a moștenit 18,75% dintr-un apartament cu suprafața de 40 de mp situat în București. El a mai primit un teren intravilan cu suprafața de aproximativ 4.200 de mp și dintr-o casă de 230 de mp, ambele situate în jud. Vrancea. În același an, Mălureanu Liviu a cumpărat un apartament de 70 de mp situat în Capitală. El deține un autoturism Opel fabricat în anul 2008 și are în cont peste 180.000 de lei.

În anul 2018, Liviu Mălureanu a câștigat aproximativ 72.000 de lei. El a încasat 12.000 de lei din indemnizația de consilier local. Politicianul a mai primit peste 27.000 de lei ca angajat al Parlamentului României. Liviu Mălureanu a luat peste 42.000 de lei ca angajat al USR. Practic, Mălureanu este angajat al partidului din care face parte.

Soția sa, Maria Mălureanu a câștigat în 2018 peste 26.000 de lei, fiind angajată la World Vision România. Dealtfel, înainte de a intra în politică, Mălureanu lucra tot la World Vision România, la audit intern. „Liviu Mălureanu are o vastă activitate profesională în domeniul auditului. Printre cele mai relevante experiențe profesionale se numără poziția de Auditor Extern în cadrul KPMG România” sună prezentarea politicianului de pe pagina USR.

Conform declarației de interese, Mălureanu este membru fondator al Centrului pentru Liberalism Modern LiberALL.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *