Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunțat că le va propune colegilor din partid declanşarea grevei parlamentare dacă Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă nu va fi prezentat în Parlament.„Dacă nu vor veni cu Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă să-l prezinte în Parlament, (…) am să propun colegilor mei să intrăm în grevă parlamentară. Mai exact, vom fi în Parlament, la grupurile parlamentare, vom participa la comisii, nu vom mai participa la plen. Iar domnul Iohannis să-şi gestioneze Guvernul său şi Parlamentul său fără Opoziţie în plenul Parlamentului (…). Nu vom participa la votul final. La primul BPN voi propune colegilor mei acest lucru”, a declarat Ciolacu joi seară la Antena 3.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a vorbit și despre reacţia de la Bruxelles faţă de PNRR.

„Vă spun eu, le-au zis: e clar că nu puteţi să îl terminaţi pentru că e varză făcut. Plecaţi acasă şi încercaţi să… Voi nu aveţi filosofia planului, voi nu aţi înţeles ce prevede acest plan”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă România poate rata Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, liderul PSD a spus: „Momentan nu suntem pe şină”, spune Marcel Ciolacu,

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă Liviu Dragnea poate să revendice un loc în PSD, în contextul în care fostul președinte al partidului a primit azi aviz pozitiv pentru eliberare de la Penitenciarul Rahova. Întrebarea a venit și în contextul în care Vasile Dîncu a declarat că orice persoană care și-a ispășit pedeapsa poate să revendice un loc în PSD.

„Presupun că domnul Dîncu se referea juridic. Haideți să vedem. E dreptul constituțional al domnului Liviu Dragnea să ceară eliberarea condiționată, presupun că nu e singurul român care a solicitat acest lucru, aflat în situația respectivă. Nu cunosc ce prevede condamnarea domnului Dragnea, cât timp nu are voie să facă politică, interdicțiile cetățenești, dacă există așa ceva. E o discuție care nu-și are rostul în acest moment”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *