Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, despre PNRR: "Iohannis minte din nou pentru Guvernul Său"

Marcel Ciolacu, președintele PSD, îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că minte când spune că, din informaţiile lui, doar Portugalia a depus până acum Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă la Bruxelles. Liderul social-democrat susține că şi Italia a depus marți planul său, pe care l-a prezentat şi în Parlament.

„Iohannis minte din nou pentru Guvernul Său!!! „Din informațiile mele, până acum doar Portugalia a depus PNRR”. Fals! Iar nu sunteți pe fază și ați rămas în urmă, domnule Iohannis. Vă ajutăm noi unde să găsiți informații solide și documente europene despre ce fac alte țări în timp ce Guvernul dvs doarme în bocanci”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, atac la adresa președintelui: „Iohannis minte din nou pentru Guvernul Său”

„Italia a depus PNRR AZI, așa cum a anunțat premierul Mario Draghi. Luați și citiți, domnule Iohannis. Mai mult, acum două zile, premierul Draghi a prezentat Planul în Parlament. Așa cum se face!!!! Franța și Germania au prezentat azi în comun și vor depune joi, de asemenea, planurile lor la Comisia Europeană. Luați și citiți, domnule Iohannis”, a spus Marcel Ciolacu.

„Spania a aprobat planul lor și îl vor trimite, de asemenea, la Bruxelles în foarte scurt timp. Luați și citiți de la ”socialistul” Pedro Sanchez, domnule Iohannis”, a scris Marcel Ciolacu într-un mesaj pe Facebook, după conferința de presă susținută marți de Klaus Iohannis.

Președintele PSD Marcel Ciolacu  mai spune că guvernul este „incapabil”, de aceea „s-a întors cu capul în traistă de la Comisia Europeană”.

„Numai Guvernul dvs, domnule Iohannis, s-a întors cu capul în traistă de la Comisia Europeană. Chiar dvs ați promis că PNRR va fi trimis până pe 30 aprilie, iar acum o dați la întors ca un școlar prins cu temele nefăcute.

Înțelegeți că nu puteți. Că aveți un guvern incapabil. Înțelegeți că e nevoie de consultarea mediului de afaceri, a sindicatelor și a organizațiilor neguvernamentale pentru a reuși. Înțelegeți că toate țările civilizate au prezentat acest Plan în Parlamentele naționale. Încetați să mai fiți pe contrasensul Europei!”, a mai adăugat Marcel Ciolacu

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *