Florin Cîțu
Florin Cîțu, către Marcel Ciolacu: „Până astăzi nu l-am văzut să meargă într-un centru de vaccinare, să susţină campania”

Premierul Florin Cîțu spune că pandemia COVID-19 nu a trecut, iar campania de vaccinare trebuie să continuie până când „nu vom mai avea niciun caz”. El le-a reproșat social-democraților că nu susțin campania de vaccinare.

„Eu, până astăzi, sincer, nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu să meargă într-un centru de vaccinare, să susţină campania de vaccinare. Nici pe Sorin Grindeanu sau nu ştiu cine mai este în conducere, doamna Gabriela Firea. Deci nu i-am văzut să meargă să susţină această campanie de vaccinare şi nu înţeleg de ce, pentru că această campanie de vaccinare este o campanie a noastră, a tuturor, este o campanie pentru revenirea la normalitate a întregii Românii, nu doar a Partidului Naţional Liberal sau a acestei guvernări”, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu: „Până astăzi nu l-am văzut să meargă într-un centru de vaccinare”

„De fiecare dată voi ridica această provocare pentru liderii de opinie ai social-democraţilor, să vină să susţină această campanie de vaccinare public”, a spus Florin Cîțu la o conferință de presă la Zalău.

„Trebuie să facem mai mult, pentru că pandemia nu a trecut. Avem rezultate foarte bune, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Această campanie de vaccinare continuă până de asigurăm că nu vom avea niciun caz şi în acel moment putem spune că am depăşit pandemia”, a mai spus Florin Cîțu.

Totodată,într-o postare pe pagina de Facebook, Florin Cîțu precizat că potrivit datelor INS, veniturile românilor cresc „cu adevărat”, nu doar pe hârtie.

„Creşte puternic PUTEREA DE CUMPĂRARE a românilor! INS a anunţat ieri: ‘Aprilie 2021 comparativ cu Aprilie 2020- Comparativ cu luna aprilie a anului precedent, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 11,9%.’ Aşa arată o revenire în forţă a unei economii după cea mai mare criza economică din ultima sută de ani. Dar şi mai important INS a anunţă o creştere semnificativă a puterii de cumpărare cu 8.4%”, a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *