Un bărbat care a participat la o acțiune de capturare a lui Nuțu Cămătaru și care a trimis presei imagini cu fostul lider interlop în timp ce era dezbrăcat în pat, alături de Claudia Brazilianca, a fost ridicat, la rândul lui, de mascați. Fostul colabortator al Poliției a fost arestat într-un dosar de proxenetism, notează tabloidul SpyNews.

Ridicat cu mascații, în anul 2013, din vila pe care o deține la Gruiu, Nuțu Cămătaru a devenit protagonistul unor imagini deocheate după ce una dintre persoanele care au intrat în locuință l-a filmat, în pat, alături de Claudia Brazilianca.

Surse judiciare au precizat, pentru Spynews.ro, că persoana care l-a filmat pe Nuțu nu a fost unul dintre polițiști, ci un informator care era folosit și ca martor asistent în timpul descinderilor.

La scurt timp după acest incident, omul polițiștilor, Cătălin Vișoiu, a fost ridicat într-un dosar de proxenetism. După ce și-a rezolvat problemele în justiție, Vișoiu a devenit activist și a declanșat un adevărat război împotriva Poliției, prin intermediul site-urilor de socializare.

Vișoiu a fost arestat din nou

Recent, Vișoiu a fost arestat din nou, tot pentru proxenetism, după ce judiciariștii Poliției Sectorului 3 au probat că acesta ar fi obligat două tinere să se prostitueze în apartamente închiriate de el. Pe una dintre acestea, Vișoiu ar fi bătut-o, după ce ar fi refuzat să se prostitueze pentru el.

Pe lângă acuzația de proxenetism, Vișiu a fost acuzat și de conducere fără permis.

Sursă foto:SpyNews.ro

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *