cristian popescu piedone candidat primaria capitalei 892993 jpg

Cristian Popescu Piedone este decis să joace cartea până la final. Candidatul PUSL la Primăria Capitalei a reafirmat la România TV că nu se retrage din cursă pentru că are susținere masivă și este singurul candidat cu șanse să îl învingă pe Nicușor Dan.

Cristian Popescu Piedone îl critică dur pe Nicușor Dan, principalul său contracandidat la Primăria Capitalei.

”La Sectorul 1 am depus lista de consilieri, lista de primari. Primărița cu primarul Liviu Negoiță a fost aprobat, la consilieri ne-a dat respins că 1400 de semnături nu ar fi conforme, ca n-ar exista. După respingere, am făcut analiza semnăturilor date înapoi și am constatat că cele 1400 de semnături erau doar 140 de semnături și nu cuprindeau anumite date. Ce au propus domnii de la Biroul Electoral. Au scos 140 de foi, au spus că o semnătură nu e conformă și celelalte erau în regulă. Culmea, primele de pe fiecare listă erau neconforme. Am contestat și am primit câștig de cauză. Eu înțeleg că deranjez, dar avem loc toți sub soare. Dacă ar fi o companie corectă, ar trebui să fie… eu mi-am prezentat primul contractul cu bucureștenii. Nu pot să stau pasiv atunci când sunt atacat. Eu doar mă apar. Dacă ei au ales această metodă încercând cu diverse promisiuni, porumbei călători, să mă retrag, să nu deranjez pe nimeni… normal că nu deranjez, Sectorul 5 are bugetul cel mai mic din Capitală.

S-a văzut amprenta mea în cele două sectoare. Sectorul 4 a fost unde a fost și este unde este. În Sectorul 5 am găsit ceva… în 30 de ani primarii nu au făcut nimic. Era dezastruos. Am demonstrat că cu bugetul cel mai mic se poate face. Cei cu cele mai mari bugete, spre exemplu la Sectorul 1, Clotilde Armand are 150 de milioane de euro în cont necheltuite. Actualul primar Nicușor Dan a venit în 2020 cu 22 de proiecte, cu o carte groasă, nu a făcut un proiect măcar. Bucureștiul arată cum arată. Credeți că cetățenii sunt orbi, nu văd pe unde calcă, prin ce parcuri care au ajuns ruine?”, a spus Piedone la România TV.

”De trei ani și jumătate cer să mi se dea străzile furate de Primăria Capitalei. Primarul de atunci le-a cedat pentru că probabil nu avea suficienți bani să le facă. Ca să le pot administra cum trebuie, așa cum au oamenii nevoie, și am fost refuzat. Dați cu bolovanii în cei pe care i-ați votat, nu în mine.

Ei vorbesc de fonduri europene. Ce fonduri a atras Nicușor Dan? Nimic. Probabil că, matematician fiind, i-a dat cu zero. Nu știu dacă satisface pe cineva acest rezultat”, a mai spus Piedone.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *